Pedagogik

Brinner du för något och skulle vilja hålla kurs i det men inte vet hur du gör? Gå denna cirkelledarutbildning och starta din kurs!
Studieförbundet Vuxenskolan satsar på att utbilda cirkelledare. Vi bjuder in dig till cirkelledarutbildning för att du som cirkelledare både ska känna dig väl rustad för att hålla i din studiecirkel och utvecklas i ditt ledarskap.


Kursinnehåll
Denna utbildning är till för dig som är cirkelledare eller funderar på att bli cirkelledare och håller i kurser för Studieförbundet Vuxenskolans regi. Under kvällen kommer vi tillsammans att diskutera studiecirkelns grunder, pedagogik och ledarskap. Du kommer även att få mer information om Studieförbundet Vuxenskolan samt möjlighet att träffa andra cirkelledare och utbyta tankar och erfarenheter.

Förkunskaper
Du behöver inte ha några kunskaper för att gå denna cirkelledarutbildning. Det är dock en fördel om du gått vår introduktion innan som du gör själv digitalt hemma vid din dator, surfplatta eller mobil. Det är enkelt, du klickar dig bara fram sida för sida i din egen takt. Introduktionen innehåller mycket som är bra att veta, oavsett om du är ny som ledare eller hållit på länge. Klicka här för att komma till introduktionen

Utvecklingsmöjligheter
För dig som sen vill fördjupa dig i ditt ledarskap kommer vi erbjuda fördjupnings kurser i framtiden

Bra att veta
Vi börjar kl. 17:30 och håller på till senast kl. 21:00. Vi bjuder på middag, meddela eventuell allergi vid anmälan.