Pedagogik

Varmt välkommen till vårens cirkelledarutbildning! För dig som är helt ny i rollen som ledare eller som varit aktiv ett tag men ännu inte gått vår utbildning.

Upplägg
Vi kommer att träffas fysiskt på plats i Karlskoga, med oss under kvällen är även ledargrupper i Örebro, Hallsberg och Lindesberg. Vi kommer att ta del av utbildningen via länk från Örebro. Varje grupp har har en samtalsledare på plats för övningar. På plats i Karlskoga finns Jonas Ljungkvist, verksamhetsutvecklare vid SV Örebro län. Vi kommer att gå igenom information om folkbildning, studieförbundet Vuxenskolan, studiecirkel som arbetsform och rollen som cirkelledare. Information kommer att varvas med gruppsamtal och reflektion.

Utbildare
Maria Östby är cirkelledarutbildare och verksamhetsutvecklare vid SV Örebro län och kommer att hålla utbildningen på plats från Örebro.

Anmälan och förkunskaper
Du har blivit introducerad av din kontaktperson på SV Örebro län.
Du anmäler dig senast den 18 april direkt här på hemsidan (knapp märkt "ANMÄLAN") eller via telefon 019-611 94 80 alt orebrolan@sv.se

Bra att veta
Vi bjuder på kaffe/te och smörgås. Uppge ev. allergi vid din anmälan.
Efter avslutad kurs kommer du att få besvara en enkät som kommer via mejl. Vi uppskattar om du tar dig tid att besvara den.

För mer information kontakta:
Jonas Ljungkvist
jonas.ljungkvist@sv.se
073-811 49 77