Samhälle

Nu startar SVs föreningsakademi 2024 med två utbildningar i april, en kassörutbildning och en ordförandeutbildning. Vi hälsar våra samverkande föreningar varmt välkomna!

Utbildningen vänder sig till dig som är kassör i en ideell förening eller ekonomiskt ansvarig i föreningen och vill lära dig mer om din roll. Utbildningen är INTE en kurs i kontering och bokföring utan en utbildning kring rutiner, rollfördelning och ansvar. Det kommer även att vara ett pass kring den ideella världens långsiktiga finansiering.

Upplägg
Vi kommer att träffas vid tre tillfällen och varje träff är förlagd på SV Örebro, Fabriksgatan 8.
Vi kommer att få livesänd utbildning med Erika Olsson, tillsammans med andra grupper över hela Sverige! På plats i Örebro finns Maria Östby, verksamhetsutvecklare vid SV Örebro län.
Föreläsningarna kommer att varvas med gruppsamtal.

Tid och datum
Torsdagar; 4 april,11 april och 18 april
kl. 18:30-21:00

Utbildare:
Erika Olsson, (Vreta Jord&Ord), utbildar många föreningsstyrelser på alla nivåer och har själv arbetat i många styrelser. Erika är idag förbundsordförande för Ekologiska Lantbrukarna. Erika har varit med i utvecklingen av Föreningsakademin.

Anmälan
För att få delta vill vi att du är med vid alla tre tillfällen.
Du anmäler dig senast den 28 mars direkt här på hemsidan (knapp märkt "ANMÄLAN")

Bra att veta
Vi bjuder på kaffe/te och smörgås.
Efter avslutad kurs kommer du att få besvara en enkät som kommer via mejl. Vi uppskattar om du tar dig tid att besvara den.

För mer information kontakta:
Maria Östby
maria.ostby@sv.se
072-220 72 39