Erbjudanden till musiker

Du som är musiker och ansluten till SV kan ta del av en rad olika erbjudanden som syftar till att stötta er i ert arbete och engagemang. För att börja samarbeta med oss så startar man en studiecirkel. Du kan läsa mer här, eller kontakta oss så hjälper vi dig.  

Spela live!

Vi vill att ni som samarbetar med oss får en bra möjlighet att spela live på festival, klubb och utanför Sveriges gränser! Därför samarbetar vi med musikfestivaler som House of Metal och Skogsröjet, arrangerar egna livespelningar. 

Vi har även en klubb utanför Sveriges gränser: Nordic Live huserar i Norge, Danmark, Sverige och Finland och är vårt sätt att stärka banden mellan de Nordiska länderna via musiken.

Studiotid till bra pris

Vi erbjuder rabatterat pris på studiotid om man är ansluten till SV. I dagsläget samarbetar vi med Studio Oktober i Karlskoga och BoomBridge Studios i Kopparberg. Prata med din musikkontakt om du är intresserad och vill veta mer. 

Reseersättning

Vill ni åka och spela på annan ort? Hos oss kan ni söka ekonomiskt stöd för era resekostander. Prata med din musikkontakt för mer information. 

SV-PERSONAL?

  • Klicka här för att fylla i formuläret för resestöd.

Bli upptäckta – The Tube

Vi vill lyfta upp och visa musik från den icke-kommersiella sidan av svenskt musikliv. SV driver musikmagasinet The Tube där man intervjuar band, skriver reportage och presenterar ny musik.

TIPSA REDAKTIONEN
Har ert band ny musik på gång, en ny musikvideo eller något annat som ni vill berätta om? Tipsa redaktionen om ert band så kan ni få synas och höras på The Tube.

  • Mejla: hej@thetube.se

TILL THE TUBE

Gratis digital distribution

Via oss kan ni göra er musik tillgänglig via tjänster som Spotify, iTunes och Tidal gratis i ett år. Efter ett år förnyas er distribution automatiskt och då bekostar ni själva avgiften. Om ni inte vill att detta ska ske så måste ni avsluta er prenumeration innan ett år har gått.

Billigt merch via Tryckakuten

Dags att trycka upp flyers, posters, tröjor eller en backdrop? Genom oss kan ni beställa marknadsföringsmaterial till extra bra priser. Prata med din musikkontakt om du vill beställa via oss.

TILL TRYCKAKUTEN

CD- och vinylpressning via Dicentia

Via oss får ni rabatt när ni trycker upp CD, Vinyl eller DVD samt om ni mastrar er musik via Dicentia. Tillsammans med Dicentia erbjuder vi korta leveranstider, bra priser och god service på hemmaplan när ni vill trycka era skivor eller göra en digital produktion. Prata med din musikkontakt på SV.