Pennysound Studio

Pennysound Studio (PS) är en musikstudio specialiserad på Hip Hop och R’n’b. Pennysound består av tre studios och ligger på Norrcity i centrala Örebro. Vi vänder oss till unga vuxna som vill ta musiken till nästa nivå. Hos oss kan du även spela in podcasts och släppa på vår plattform Pennysound Podcast.

Aktuellt just nu

Via länkarna kan du läsa mer om aktuella arrangemang och anmäla dig. Välkommen!

Studion

Pennysound Studio ligger på Norrcity i centrala Örebro med tre fullt utrustade studios anpassade för digital musikproduktion. Du som har en studiecirkel i PS, på Studieförbundet Vuxenskolan Örebro län, kan boka studiotid på boka.se. För er som vill finns även möjlighet att spela in podcasts!


  • Studio A
  • Studio B
  • Studio C


Pennysound Bergslagen

Just nu etablerar vi PS i Bergslagen genom vårt projekt "Pennysound Bergslagen", medfinansierat av Europeiska unionen genom Leader Bergslagen.Så här går det till

Det krävs engagemang och ett starkt driv för att ta musiken till nästa nivå. Här kan du läsa om hur vi jobbar med unga artister, vad du behöver göra för att få tillgång till studion, regler och rutiner, och digital e-lista.


  • För att få tillgång till studion
  • Regler och rutiner
  • Vår verksamhetsidé


Snabba frågor och svar

Här får du svar på 10 vanliga frågor om Pennysound Studio. Hittar du inte svaret på din fråga? Kontakta oss gärna genom att skicka DM på Instagram eller Facebook


Mejla eller ring

Du kan även kontakta Jon Daly Skoog, ansvarig verksamhetsutvecklare.