Tillbaka

Digitala utbildningar för cirkelledare med anledning av Coronaviruset

Pga rådande läget kring coronaviruset så har vi fått ställa in flera cirkelledarutbildningar.
SV:s förbundskansli jobbar just nu med ett digitalt upplägg. Detta kommer vi erbjuda så snart det är klart. För SPF finns redan en digital cirkelledarutbildning som du hittar här: https://www.learnify.se/l/show.html#att/Qn6Zl?pageKey=Qn6Zl

Vi kommer även planera för cirkelledarutbildningar i höst igen.

Du som väntar på att få gå en cirkelledarutbildning kan också redan nu göra vår digitala ledarintroduktion som en förberedelse.

Du gör den själv hemma vid din dator. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida i din egen takt. Totalt tar det ca 40 minuter att klicka sig igenom hela webbutbildningen.

Introduktionen innehåller mycket som är bra att veta, oavsett om du är ny som cirkelledare eller om du hållit på länge, oavsett om du leder en kamratcirkel eller är arvoderad ledare i vårt kursprogram. Du får information, konkreta tips och tillfälle att reflektera och se inlägg från andra ledare – från både kamratcirklar och från traditionella studiecirklar.

Hoppas vi ses i introduktionen och längre fram även på vår cirkelledarutbildning!?

Gör så här:

Gå till https://www.sv.se/cirkelledarnatet/ledarutveckling/ledarintroduktion/ , välj ”Gå den digitala introduktionen”.

Starta genom att klicka på de olika filerna och bläddra fram sida för sida. På sista sidan ska du fylla i ett formulär som verifierar att du gått utbildningen.

Det meddelandet kommer till info-adressen på ditt lokala SV kontor, och skickas vidare till din kontaktperson på avdelningen.

Till dig som är verksamhetsutvecklare: När cirkelledaren gör den digitala ledarintroduktionen, så hamnar kvittot i din avdelnings infomail, och de flesta avdelningar har rutiner för att ta hand om resultatet, ibland kan du behöva dubbelkolla hur det funkar i din avdelning. När du fått ditt ”kvitto” kan du kryssa för introduktion/godkänd ledare i Gustav.