Kontakta Skåneland

Skåneland

Välj enhet

Personal

 • Josefin Holmberg

  Avdelningschef

  Telefon —

  Mobil 0734-39 39 29

 • Rose-Mari Linde

  Controller

  Telefon —

  Mobil 0705-08 04 00

  Om Rose-Mari

  Rose-Mari är controller och har kontroll och ansvar för utbetalningar, ekonomi och budget.

 • Anna Ljungberg

  Administrativ samordnare

  Telefon —

  Mobil 0704-34 54 01

  Om Anna

  Anna samordnar de administrativa bitarna som vår växel, rutiner och strukturer, statistik och vårt rapporteringssystem.

 • Helena Sandell

  Administratör

  Telefon 010-703 08 40

  Mobil 0733-93 06 62

 • Alma Cehajic

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0768-71 48 01

  Om Alma

  Alma arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team äldre. Det innefattar verksamhet som riktar sig till vår äldre målgrupp i föreningslivet och på dagcentraler. SPF Seniorerna är en av våra medlemsorganisationer där vi samverkar med de lokala avdelningarna.

 • Ann-Marie Juhlin

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0708-74 54 91

  Om Ann-Marie

  Ann-Marie arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team för funktionsnedsättning. Det innefattar verksamhet som riktar sig mot funktionsnedsatta som är vår absolut största målgrupp nationellt sätt. Även verksamhet för anhöriga, föreningar och dagcentraler som arbetar mot denna målgrupp inkluderas i hennes uppdrag.

 • David Hanna

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0765-55 50 54

  Om David

  David arbetar med musik för ungdomar och unga vuxna i hela vårt upptagningsområde. Huvudsaken gäller Hiphop och rap. Kontakta David om du vill starta upp din egen grupp med låtskrivande, produktion och inspelning.

 • Jennie Kristensson

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0704-70 04 36

  Om Jennie

  Jennie arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team äldre. Det innefattar verksamhet som riktar sig till vår äldre målgrupp i föreningslivet och på dagcentraler. SPF Seniorerna är en av våra medlemsorganisationer där vi samverkar med de lokala avdelningarna.

 • Jenny Stenborg

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0708-59 85 88

  Om Jenny

  Jenny arbetar inom vårt team för engagerade människor. Med det räknas våra kamratcirklar och lokala föreningar som exempelvis byalag, bygdegårdar, konstföreningar m.m. Är du osäker går det bra att ringa vår växel så kopplar vi dig vidare till rätt person. Jenny är också kontaktperson för LRF, Lantbrukarnas Riksförbund i vårt upptagningsområde.

 • Jessica Svensson

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0704-70 04 41

  Om Jessica

  Jessica arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team för funktionsnedsättning. Det innefattar verksamhet som riktar sig mot funktionsnedsatta som är vår absolut största målgrupp nationellt sätt. Även verksamhet för anhöriga, föreningar och dagcentraler som arbetar mot denna målgrupp inkluderas i hennes uppdrag.

 • Marjet Lidström

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0704-34 54 03

 • Mats Ernstsson

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 010-209 32 24

  Om Mats

  Mats arbetar inom vårt team för engagerade människor. Med det räknas våra kamratcirklar och lokala föreningar som exempelvis byalag, bygdegårdar, konstföreningar m.m. Är du osäker går det bra att ringa vår växel så kopplar vi dig vidare till rätt person. Mats är också kontaktperson för Liberalerna (L) i vårt upptagningsområde.

 • Michelle Sandberg

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0709-51 28 13

  Om Michelle

  Michelle arbetar övergripande med unga, musik och integration i hela vårt upptagningsområde. Vill din förening börja samarbeta eller vill du starta en egen studiecirkel har du kommit helt rätt.

 • Monica Dahlqvist

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon 010-703 08 40

  Mobil 0721-55 65 21

  Om Monica

  Monica arbetar inom vårt team för engagerade människor. Med det räknas våra kamratcirklar och lokala föreningar som exempelvis byalag, bygdegårdar, konstföreningar m.m. Är du osäker går det bra att ringa vår växel så kopplar vi dig vidare till rätt person. Monica är också kontaktperson för Centerpartiet (C) i vårt upptagningsområde.

 • Snezana Alagic

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon —

  Mobil 0704-34 54 02

  Om Snezana

  Snezana arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team för funktionsnedsättning. Det innefattar verksamhet som riktar sig mot funktionsnedsatta som är vår absolut största målgrupp nationellt sätt. Även verksamhet för anhöriga, föreningar och dagcentraler som arbetar mot denna målgrupp inkluderas i hennes uppdrag.