Kontakta oss

Växel: 010-703 08 40

Telefontid: 
Mån-tors 09.00-12.00    13.00-16.00
Fre 09.00-12.00

skaneland@sv.se

Fakturaadress: 
Studieförbundet Vuxenskolan
Enhet 5018, FE 171
838 80 FRÖSÖN

Ange din referensperson. 

Se öppettider i jul här!

Staben

Marknadsenheten

 • Britt-Marie Jobacker

  Marknadschef

  Mobil 0734-35 19 33

  Epost bmj@sv.se

  Mer om Britt-Marie + Stäng info –
  Om Britt-Marie

  Britt-Marie är marknadschef för området och arbetar med allmänmarknaden som riktar sig mot allmänheten så som studieprogram, kurser och föreläsningar.

 • Emma Westerlind

  Affärsutvecklare

  Mobil 0704-70 04 38

  Epost emma.westerlind@sv.se

  Mer om Emma + Stäng info –
  Om Emma

  Emma arbetar med allmänmarknaden som riktar sig mot allmänheten så som studieprogram, kurser och föreläsningar. Emmas område är södra Skåne från Simrishamn till Vellinge.

 • Linn Sjöholm

  Affärsutvecklare

  Mobil 0704-70 04 25

  Epost linn.sjoholm@sv.se

  Mer om Linn + Stäng info –
  Om Linn

  Linn arbetar med allmänmarknaden som riktar sig mot allmänheten så som studieprogram, kurser och föreläsningar. Linns område är östra Skåne. Vill du hålla kurs eller har frågor kring våra kurser i området kan du kontakta henne.

 • Iwona Brenk

  Affärsutvecklare

  Mobil 0708-74 67 15

  Epost iwona.brenk@sv.se

  Mer om Iwona + Stäng info –
  Om Iwona

  Iwona arbetar med allmänmarknaden som riktar sig mot allmänheten så som studieprogram, kurser och föreläsningar. Iwonas område är västra Skåne. Vill du hålla kurs eller har frågor kring våra kurser i området kan du kontakta henne.

Verksamhetsenheten

 • Magnus Haara

  Verksamhetschef

  Mobil 0760-52 01 53

  Epost magnus.haara@sv.se

  Mer om Magnus + Stäng info –
  Om Magnus

  Magnus är verksamhetschef för vår verksamhetsenhet där våra team för äldre, funktionsnedsättning, engagerade människor, musik, unga och integration ingår. Vårt upptagningsområde täcker 27 av Skånes 33 kommuner.

 • Alma Cehajic

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0768-71 48 01

  Epost alma.cehajic@sv.se

  Mer om Alma + Stäng info –
  Om Alma

  Alma arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team äldre. Det innefattar verksamhet som riktar sig till vår äldre målgrupp i föreningslivet och på dagcentraler. SPF Seniorerna är en av våra medlemsorganisationer där vi samverkar med de lokala avdelningarna.

 • Ingela Frid

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0721-77 56 76

  Epost ingela.frid@sv.se

  Mer om Ingela + Stäng info –
  Om Ingela

  Ingela arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team äldre. Det innefattar verksamhet som riktar sig till vår äldre målgrupp i föreningslivet och på dagcentraler. SPF Seniorerna är en av våra medlemsorganisationer där vi samverkar med de lokala avdelningarna.

 • Snezana Alagic

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0704-34 54 02

  Epost snezana.alagic@sv.se

  Mer om Snezana + Stäng info –
  Om Snezana

  Snezana arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team äldre. Det innefattar verksamhet som riktar sig till vår äldre målgrupp i föreningslivet och på dagcentraler. SPF Seniorerna är en av våra medlemsorganisationer där vi samverkar med de lokala avdelningarna.

 • Jennie Kristensson

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0704-70 04 36

  Epost jennie.kristensson@sv.se

  Mer om Jennie + Stäng info –
  Om Jennie

  Jennie arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team äldre. Det innefattar verksamhet som riktar sig till vår äldre målgrupp i föreningslivet och på dagcentraler. SPF Seniorerna är en av våra medlemsorganisationer där vi samverkar med de lokala avdelningarna.

 • Ann-Marie Juhlin

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0708-74 54 91

  Epost ann.marie.juhlin@sv.se

  Mer om Ann-Marie + Stäng info –
  Om Ann-Marie

  Ann-Marie arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team för funktionsnedsättning. Det innefattar verksamhet som riktar sig mot funktionsnedsatta som är vår absolut största målgrupp nationellt sätt. Även verksamhet för anhöriga, föreningar och dagcentraler som arbetar mot denna målgrupp inkluderas i hennes uppdrag.

 • Jessica Svensson

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0704-70 04 41

  Epost jessica.svensson@sv.se

  Mer om Jessica + Stäng info –
  Om Jessica

  Jessica arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team för funktionsnedsättning. Det innefattar verksamhet som riktar sig mot funktionsnedsatta som är vår absolut största målgrupp nationellt sätt. Även verksamhet för anhöriga, föreningar och dagcentraler som arbetar mot denna målgrupp inkluderas i hennes uppdrag.

 • Marjet Lidström

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0704-34 54 03

  Epost marjet.lidström@sv.se

  Mer om Marjet + Stäng info –
  Om Marjet

  Marjet arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team för funktionsnedsättning. Det innefattar verksamhet som riktar sig mot funktionsnedsatta som är vår absolut största målgrupp nationellt sätt. Även verksamhet för anhöriga, föreningar och dagcentraler som arbetar mot denna målgrupp inkluderas i hennes uppdrag.

 • Mona Frisell

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0705-91 25 85

  Epost mona.frisell@sv.se

  Mer om Mona + Stäng info –
  Om Mona

  Mona arbetar som verksamhetsutvecklare inom vårt team för funktionsnedsättning. Det innefattar verksamhet som riktar sig mot funktionsnedsatta som är vår absolut största målgrupp nationellt sätt. Även verksamhet för anhöriga, föreningar och dagcentraler som arbetar mot denna målgrupp inkluderas i hennes uppdrag.

 • David Hanna

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0765-55 50 54

  Epost david.hanna@sv.se

  Mer om David + Stäng info –
  Om David

  David arbetar med musik för ungdomar och unga vuxna i hela vårt upptagningsområde. Huvudsaken gäller Hiphop och rap. Kontakta Daniel om du vill starta upp din egen grupp med låtskrivande, produktion och inspelning.

 • Michelle Sandberg

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0709-51 28 13

  Epost michelle.sandberg@sv.se

  Mer om Michelle + Stäng info –
  Om Michelle

  Michelle arbetar övergripande med unga, musik och integration i hela vårt upptagningsområde. Vill din förening börja samarbeta eller vill du starta en egen studiecirkel har du kommit helt rätt.

 • Jenny Stenborg

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 0708-59 85 88

  Epost jenny.stenborg@sv.se

  Mer om Jenny + Stäng info –
  Om Jenny

  Jenny arbetar inom vårt team för engagerade människor. Med det räknas våra kamratcirklar och lokala föreningar som exempelvis byalag, bygdegårdar, konstföreningar m.m. Är du osäker går det bra att ringa vår växel så kopplar vi dig vidare till rätt person. Jenny är också kontaktperson för LRF, Lantbrukarnas Riksförbund i vårt upptagningsområde.

 • Mats Ernstsson

  Verksamhetsutvecklare

  Mobil 010-209 32 24

  Epost mats.ernstsson@sv.se

  Mer om Mats + Stäng info –
  Om Mats

  Mats arbetar inom vårt team för engagerade människor. Med det räknas våra kamratcirklar och lokala föreningar som exempelvis byalag, bygdegårdar, konstföreningar m.m. Är du osäker går det bra att ringa vår växel så kopplar vi dig vidare till rätt person. Mats är också kontaktperson för Liberalerna (L) i vårt upptagningsområde.

 • Monica Dahlqvist

  Verksamhetsutvecklare

  Telefon 010-703 08 40

  Mobil 0721-55 65 21

  Epost monica.dahlqvist@sv.se

  Mer om Monica + Stäng info –
  Om Monica

  Monica arbetar inom vårt team för engagerade människor. Med det räknas våra kamratcirklar och lokala föreningar som exempelvis byalag, bygdegårdar, konstföreningar m.m. Är du osäker går det bra att ringa vår växel så kopplar vi dig vidare till rätt person. Monica är också kontaktperson för Centerpartiet (C) i vårt upptagningsområde.

 • Helena Sandell

  Assistent

  Mobil 0733-93 06 62

  Epost helena.sandell@sv.se

  Mer om Helena + Stäng info –
  Om Helena

  Helena ingår i vårt team Engagerade människor och jobbar framförallt med föreläsningar. Kontakta gärna Helena om du vill föreläsa själv eller tips om en föreläsning du vill vi skall anordna.

 • Viola Svensson

  Assistent

  Mobil 0704-34 54 06

  Epost viola.svensson@sv.se

  Mer om Viola + Stäng info –
  Om Viola

  Viola arbetar med vår verksamhet inom Hörby kommun. Hon hjälper dig med den verksamhet som är belägen inom Hörbys kommungränser.