Tillbaka

Hiphopmaraton under graffitifestivalen Springbeast

50 hiphopliveakter utlovas under graffitifestivalen Springbeast. Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm är samarbetspartner till festivalen och kommer finnas på plats med en stor scen för både etablerade och nya hiphoptalanger.

För femte året i rad anordnas den ideellt skapade graffitifestivalen ”Springbeast”. Festivalen har blivit en av världens största plattformar inom sin nisch med hela 9000 kvm väggyta som målas om av inbjudna konstnärer varje år.

Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm är stolt samarbetspartner till Springbeast och ansvarar tillsammans med kollektivet ”Organiserat Kaos” och språkröret ”Gatuslang” för Stora scenen på festivalområdet där omkring 50 liveakter och DJs kommer att uppträda under fredagen och lördagen.

- Vi utlovar ett riktigt hiphopmaraton under festivalen med rekordmånga akter, säger Robin Johansson, verksamhetsutvecklare vid Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm.

På festivalen kommer besökarna förutom att se gatukonst och hiphopakter även kunna se dansframträdanden, besöka foodtrucks och prova på att måla på vägg.

Springbeast, som är en gratisfestival, anordnas den 24-26 maj i Snösätra i södra Stockholm.
T-bana: Rågsved och sedan en promenad på 15 minuter.

För mer info se hemsida och Facebook:
www.springbeast.se
https://www.facebook.com/events/2265146920435068/