Lättläst version saknas
Tillbaka

Instagram-challenge för ökad medvetenhet om corona

#Challengeyourminds heter en Instagram-challenge där unga med hjälp av musik ska öka medvetenheten om spridningen av coronaviruset. Bakom initiativet finns Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm och fritidsgården Blå huset i Tensta som drivs av Stockholms Stadsmission.
- Det är viktigt att i dessa tider förmedla nödvändig info på ett enkelt och tillgängligt sätt, säger Polki Nordström, verksamhetsutvecklare på Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm.

#Challengeyourminds är en musikchallenge på Instagram där unga människor, främst i Järva-området, uppmanas lägga sin bästa vers om corona-situationen på challengeyourminds-beatet som de kan ladda ner från Challengeyoursminds Instagramkonto. En jury utser en vinnare den 24 april, fina priser utlovas!

- Vi startar den här utmaningen för att sprida info och öka medvetandet om spridningen av coronaviruset på ett interaktivt sätt till och mellan unga människor. I förlängningen också till familjemedlemmar och vänner. Vi känner att det är viktigt att i dessa tider förmedla nödvändig info på ett enkelt och tillgängligt sätt, säger Polki Nordström som arbetar på Studieförbundet Vuxenskolan Stockholm. Det är han tillsammans med representanter från fritidsgården Blå Huset i Tensta, som drivs av Stockholms Stadsmission, som är initiativtagare till #Challengeyourminds.

Info om tävlingen:

1) Tvätta händerna noggrant och håll avstånd till varandra! VIKTIGT!!!

2) Följ instagram: Challengeyourminds

3) Lägg din bästa vers om corona-situationen på challengeyourminds-beatet (finns på Instagramkontot)

4) Lägg upp ditt bidrag på ditt Instagramkonto och tagga oss, eller maila till: challengeyourminds@gmail.com senast kl. 18.00 den 22 april. Vinnaren presenteras på Instagramkontot: instagram.com/challengeyourminds kl. 18.00 den 24 april.