Tillbaka

Välkommen på seminarium baserat på boken "Från Drömmar till Dramaten "

Konstnärliga äventyr för kreativitet och ansvarstagande - Ett seminarium baserat på boken Från Drömmar till Dramaten – om att utveckla skådespelare med intellektuell funktionsnedsättning.

Välkommen till ett medskapandeseminarium där Kjell Stjernholm delar med sig av sin långa erfarenhet av att utvecklas tillsammans med skådespelare med intellektuell funktionsnedsättning.

Hur kan verksamheter arbeta för konstnärliga mål tillsammans med en grupp som annars ofta klumpas ihop, ska tas om hand och alltför sällan får möjlighet att utveckla självständig kreativitet och ansvarstagande? "Från drömmar till Dramaten" är en berättelse som tänjer på vanliga föreställningar om hur människor är och fungerar.

Du kan vara med och påverka innehållet i seminariet! Några möjliga teman är kommunikation på allas villkor, hur man som ensemble tar gemensamt ansvar för konstnärlig process samt vad nya äventyr betyder för en människas utveckling.

Program
15.30 Välkomstmingel, tilltugg
16.00 Seminarium där alla som vill bidrar och det finns tid för frågor
17.30 Slut

Alla intresserade är välkomna!

Tid: Onsdag 8 november kl. 15.30
Plats: SV Stockholm, Sandhamnsgatan 8, Gärdet (t-bana Gärdet, uppgång mot Furusundsgatan/Värtahamnen/Frihamnen). Lokalen är fysiskt tillgänglig och på markplan.
Anmälan: Senast 6 november här eller till johanna.bergsten@sv.se 
Kostnad: Gratis

Seminariet arrangeras av SV Stockholm i samarbete med Extraordinary.