Vi erbjuder:

  1. Språkkurser i yrkessvenska och yrkesengelska samt kurser med inriktning mot barn och omsorg, IT och i servicebranschen
  2. Föreläsningar
  3. Rekryterings- och nätverksträffar

Resultat:

Under 1,5 år deltog över 650 personer i våra aktiviteter. De flesta är kvinnor i åldern 30 till 65 år som har yrkesbakgrund som läkare, barnskötare, lärare, ingenjörer, IT-specialister, administratörer, lagerarbetare, jurister och ekonomer, osv.

Citat från deltagare:

Kurserna i svenska gav mig grundläggande kunskaper i språket och självförtroendet att kommunicera på svenska. Det mest användbara var att studera konversation och det överflöd av praktiska övningar.


Jag är mycket nöjd med kursen. Tack till Julia. Jag har gått många kurser. Jag tycker att det här är den bästa. Väldigt många användbara tips och förklaringar. Det är så trevligt när en lärare kan förklara komplicerade saker för dig på ditt eget språk (ryska). Jag lärde mig många intressanta saker om Sveriges historia. Tack till arrangörerna för boken och tillgången till den online.


Jag övade i svenska, skrev CV och personligt brev, fick mycket information om jobb i svensk företag och utökade mitt ordförråd.


Bra förklaring av hur man kommunicerar på svenska. Massor av användbar information om hur man hittar ett jobb och hur man förbereder sig för en intervju. Mer information om svenska traditioner.


I really enjoyed this course. I liked how everything was organized, interesting materials for the lesson and the format in which the classes were conducted. I would like to continue this course.