Hyr lokaler

Planerar ni att arrangera ett möte i Uppsala, Enköping eller Östhammar?

Våra lokaler i länet

Mitt i centrala Uppsala med bästa läge på gågatan, centralt i Enköping och Östhammar hittar ni Studieförbundet Vuxenskolans lokaler.


Oavsett om ni kommer med buss, tåg eller en flygbussresa på 20 minuter från Arlanda till Uppsala så räcker det med en promenad på ca. 5 minuter för att hitta fram till oss.


I Uppsala kan vi erbjuda er lokaler för upp till 100 deltagare och i Enköping och Östhammar har vi några mindre mötesrum tillgängliga.


Vår största sal, Drakensalen, är ljus och luftig med dagsljus som kommer in genom de stora fönstren mot innergården. Här kan 100 personer träffas i biosittning alternativt 50-60 personer i skolsittning.

Ni möblerar fritt efter vad som passar er verksamhet för dagen och återställer efter dagens slut.


Drakensalen har en scen som är 40 cm hög, är tekniskt välutrustad med dator, projektor, ljudanläggning, headset, handmikrofon, hörslinga och whiteboard.

All utrustning ingår i hyran och enkla manualer finns i lokalen. Vid önskemål så gör vi tillsammans med er en genomgång av denna.


Är ni ett mindre sällskap?


Utöver Drakensalen finns fler alternativ på mindre lokaler;


Upp till 40 personer i skolsittning med projektor

Upp till 10-12 personer i styrelsesittning, de flesta rum med projektor

Upp till 10 personer i styrelsesittning utrustad för digitala möten

Flertalet av dessa rum med ljusinsläpp från innergård och korridor


Vardagar ordnar vi på beställning kaffe/te med eller utan tilltugg, frukt, enklare lunch eller annat ni har önskemål om. Det är bara att ställa frågan till oss så kommer vi tillsammans med er fram till något passande.


Vi hyr ut lokaler för konferens, föreläsningar, utbildningsverksamhet och föreningsmöten.  


Maila din förfrågan till uppsala@sv.se

Ange "Hyra lokal" i ämnesraden.

Ange i mejlet vilket/vilka datum det gäller, ort (Uppsala, Enköping eller Östhammar), klockslag (från-till), antal personer samt andra önskemål.