Cirkelledarutbildning Vilhelmina , kvällstid

Om kursen

Denna kurs vänder sig till dig som är, eller är på väg att bli cirkelledare inom Studieförbundet Vuxenskolan i Västerbotten. Du kan delta på utbildningen även om du inte har för avsikt att leda någon cirkel just nu.

Ledarrollen kan se mycket olika ut. Det kan till exempel handla om att samordna en kör, leda en datakurs för betalande kunder, bli utsedd kontaktperson för en kamratgrupp inom hantverksområdet eller kanske hålla i en dansgrupp. Alla typer av ledare är lika viktiga för oss!

Under kvällen får du möjlighet att fördjupa dina kunskaper om Studieförbundet Vuxenskolan, folkbildningens pedagogik, utforska cirkelledarens roll och ansvar samt utveckla ditt ledarskap. Här får du också chansen att träffa andra cirkelledare och utbyta värdefulla erfarenheter.

Sista anmälningsdag: 7 maj.
Vi bjuder på kaffe.

Utbildningen består av tre delar, och för att bli godkänd behöver du göra alla tre delar:

1. Den första delen är en ledarintroduktion.
Den gör du tillsammans med din kontaktperson på SV.

2. Den andra delen är den nya digitala cirkelledarutbildningen grund.
Du gör den själv hemma vid din dator. Utbildningen består av text, bild och video. Det är mycket enkelt, du klickar dig fram sida för sida, i din egen takt.

3. Fysisk träff i SVs lokaler, som tar ca 2 timmar. Där följer vi upp reflektions- och samtalsfrågorna från den digitala cirkelledarutbildningen och tar upp annat som är nyttigt för din roll som cirkelledare.

När du har anmält dig kommer vi att skicka länken till grundutbildningen.

Varmt välkommen med din anmälan!

Startdatum:

2024-05-13

Tid:

18:00 - 20:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

74449

Plats:

Vilhelmina

Gratis

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västerbotten