Del 5 av en ny digital samtalsserie för för musiker och konstnärer inom alla genrer, onsdagar ojämna veckor hela våren kl 18.00-19.30

Maria Blom är sångerska, låtskrivare och konstnär som har en kvalificerad yrkesutbildning i projektledning i grunden. Hon har jobbat med alltifrån Au pair hos diplomat i Moskva till sopåkare i Grekland.
Hon har turnerat med Ulf Lundell, Eldkvarn, Peter Lemarc, Joey Tempest och många fler. Hon har sjungit med Thåström, Mary Black, Greatful Dead och otaliga andra. Hon har medverkat på över 150 skivproduktioner och har drivit kvinnliga skivbolaget Diva, gett ut 3 egna album, skrivit musik till andra artister, gjort utbildningsfilmer och mycket annat!
I detta samtal om kreativitet får vi höra om hennes tips och arbetsmetoder för att hålla sin nyfikenhet och kreativitet igång och få framgång i allt man företar sig.

Den här samtalsserien passar dig som är professionell, semiproffs eller amatör inom musik eller konst, och som vanligtvis brukar spela i band eller orkester, sjunga i kör, går en målarkurs eller på annat sätt uttrycker dig konstnärligt och får utlopp för din kreativitet.
Du anmäler dig i förväg till varje tillfälle. En länk till Zoom och betalningsinstruktioner skickas ut två dagar innan arrangemanget. Avgiften är 50 kr per gång som betalas via swish. Du kan välja att vara med varje gång eller vid enstaka tillfällen. Antal deltagare är begränsat.