Hälsa & välbefinnande

Hur fungerar ditt lymfsystem och hur får du bättre immunförsvar?

Kursinnehåll
Promenad med föreläsning samt praktiska övningar för att förbättra din hälsa och ditt immunförsvar. Efter Lymfpromenaden känner man sig smidigare och rörligare i kroppen eftersom man dräneras på vätska och slaggprodukter försvinner. Vill du veta mer och få förtjing att anmäla dig?

Kursplan
Programmet för Lymfpromenaderna är utformat av Leg. Arbetsterapeut, Med. Lymfterapeut och Dipl. Lymfmassör för att hjälpa dig nå och bibehålla dina hälso- och fitnessmål. Du kommer få hjälp att ersätta dåliga vanor med bra, vilket främjar hälsosamma livsstilsvanor som gör att du ser bättre ut (mindre svullen), mår bättre, mindre värk och du blir rörligare.

Bra att veta
Vi träffas utanför Kulturhuset Fregatten onsdagar 18.30-20.00. För mer info: Vill du veta mer? Skicka meddelande eller ring Eva-Lena Ivarsson på 0707-460100.

Cirkeln arrangeras i samarbete med Coach24-7 - Lymfpromenad.
Gå till Lymfpromenads hemsida

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 2 anmälda deltagare

Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli fram flyttat om vi behöver få in fler anmälningar.

Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad. Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart. du har möjlighet att delbetala avgiften, hör av dig till vår kundtjänst i så fall.

För anmälan eller mer information kontakta oss:
Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900