Djur, natur & miljö

För alla som vill bidra till att uppmärksamma vår miljö och natur på ett kreativt och roligt sätt, barn, ungdomar och vuxna.

Plats: DELTA, Skärhamn på Tjörn, Södra Skolgatan 15, 471 32 Skärhamn
Datum: tisdagen den 2 juni, kl. 17.00-18.30.
Under 1,5 timme möts människor från olika håll för att tillsammans sjunga och dansa för att uppmärksamma vår miljö & natur. Skådespelare och musiker från Kulturcentrum Väst leder evenemanget som är en del av den Miljökarneval som ska genomföras längre fram i Skärhamn till hösten. Suggestiva rytmer och härlig sång lovas. Du kan vara med, dansa och sjunga även om du ej deltar i karnevalen längre fram. Vi dansar och sjunger utomhus och vid dåligt väder inomhus.

Vi följer rådande krav som Folkhälsomyndigheten rekommenderar och behöver din anmälan för att planera med hänsyn till Covid 19. Vi har ett begränsat antal platser!

Det är gratis att vara med!

ANMÄLAN: info@kulturcentrumvast.se
Välkomna!

Kulturcentrum Väst (KCV) är en teater från Stora Höga med aktörer med och utan kognitiv funktionsnedsättning. De spelar professionell scenkonst och driver ett Miljökarnevalprojekt för en hållbar utveckling och vår miljö, med stöd av Kultur-och fritidschefsnätverket Göteborgsregionen.

Kontaktperson KCV: Marie Lindblad, konstnärlig ledare KCV. Tfn: 0735 34 29 68 Mail, marie@kulturcentrumvast.se
Kontaktperson Tjörn: Frida Brandt, samordnare funkis fritid, Kultur- och fritidsförvaltningen. Tfn: 0766 34 14 19 Mail: frida.brandt@tjorn.se

www.facebook.com/kulturcentrumvast
www.kulturcentrumvast.se

Anmäl dig gärna här, så vet vi hur många det blir och hur många som behöver material!
eller kontakta Studieförbundet Vuxenskolans kundtjänst 010 - 33 00 900

Ett arrangemang i samarbete med Kulturcentrum Väst och Tjörns kommun