Tillbaka

Cirkuskollo i Ljungskile

-Något av det bästa med mitt jobb är att få ta del av alla roliga aktiviteter som genomförs i Västra Vi Unga, säger Martina Staxäng.

Nu senast var jag i Dramsvik utanför Ljungskile och berättade om Vi Unga på ett Cirkuskollo som Cirkusexpressen anordnar i samarbete med bland annat Västra Vi Unga och SV Väst.

Jag önskade verkligen att jag själv just där och då vore sisådär 12 år gammal och också fick gå på cirkuskollo. Vilken miljö och stämning! Det pågick aktiviteter högt och lågt, bokstavligt talat… Några ungdomar gav sig genast i kast med att försöka lära mig att göra trix med Flower sticks, något som såg väldigt enkelt ut när de visade. Det visade sig vara rätt svårt minst sagt. De såg inte jätteimponerade ut men jublade högt när jag till sist lyckades fånga upp pinnen och få den att landa där jag tänkt mig och inte på golvet.

Kollot hölls den 17 till 20 juni och blev fullbokat på en gång, så populärt är det. Deltog gjorde 20 barn och ungdomar i åldrarna 11 till 13 år. Många kände till Vi Unga sedan tidigare då de deltagit i Fyrbodals Kulturkollon vilket är jätteroligt. Dessutom hade de väldigt snygga tröjor som de var väldigt stolta över!

Vill du läsa mer om Vi Unga? Klicka här!