Folkbildning - HBTQIA+

Information

Vad kan du förvänta dig?

För dig som är vuxen och identifierar dig inom HBTQIA+

Vi vill bjuda in dig till en serie träffar i Trollhättan, där vi tillsammans skapar innehållet. Dessa träffar hoppas vi kommer att fyllas med samtal, kunskap och gemenskap – och vi vill gärna att du är med och formar vad vi ska göra. Tanken är att utforska och diskutera normer, värderingar och vardagsfrågor ur ett HBTQIA+-perspektiv, men det är upp till gruppen att bestämma exakt vad vi ska fokusera på. Har du idéer eller förslag? Hör av dig till oss – vi är öppna för att anpassa innehållet efter deltagarnas intressen och behov.

Vi kan bjuda in inspirerande personer som delar med sig av sina kunskaper, men vi ser även fram emot att lyssna på dina tankar och erfarenheter. Utöver samtalen och föreläsningarna kommer det att finnas tid för mingel och möjligheter att knyta nya kontakter med likasinnade.

Detta är en plats för alla som vill bidra och påverka – en trygg miljö för öppna samtal och reflektion. Vi ser fram emot att skapa en inkluderande och inspirerande grupp där alla känner sig välkomna, hörda och respekterade.


Anmäl ditt intresse idag och bli en del av gemenskapen!

Varmt välkommen!

Bra att veta
Ingen tidigare erfarenhet behövs, vi bestämmer kommande träffar tillsammans.

Anmälningsinformation
Studiecirkeln startar vid 8 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.


Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Startdatum:

2024-10-30

Tid:

18:30 - 21:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

98714

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan, Österlånggatan 17, 46131 Trollhättan

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst