Folkbildning - HBTQIA+

Information

Vad kan du förvänta dig?

För dig som är Vuxen och känner tillhörighet med HBTQIA +
Vi vill bjuda in dig till en serie träffar fyllda med samtal, kunskap och gemenskap i Trollhättan. Under träffarna i höst kommer vi att utforska och diskutera olika aspekter av normer, värderingar och vardagsfrågor ur ett HBTQIA+-perspektiv. Vi kan bjuda in intressanta personer som kan dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter inom olika ämnen relaterade till HBTQIA+. Utöver föreläsningarna kommer det att finnas tid för mingel vilket ger dig möjlighet att knyta kontakter med likasinnade och kanske till och med träffa vänner för livet.

Detta är en plats för öppna samtal och reflektion kring viktiga ämnen som påverkar oss alla. Vi ser fram emot att skapa en inkluderande och inspirerande miljö där alla känner sig välkomna och hörda.
Vi hoppas att du vill vara med oss under dessa spännande och meningsfulla kvällar. Du väljer själv vilka träffar du vill delta på.

Anmäl ditt intresse idag och bli en del av gemenskapen!

Varmt välkommen!

Bra att veta
Ingen tidigare erfarenhet behövs, vi bestämmer kommande träffar tillsammans.

Anmälningsinformation

Studiecirkeln startar vid 5 anmälda deltagare
Om inget datum är utsatt startar kursen så fort vi har tillräckligt många anmälda.
Anges datum är detta preliminärt och kan bli framflyttat om vi behöver få in fler anmälningar.
Observera att vi regelrätt inte skickar någon bekräftelse på anmälan via e-post direkt efter anmälan, annat än det autosvar du får om att din anmälan är skickad.
Vi skickar kallelse/faktura 1-2 veckor innan kursstart.

Cirkeln arrangeras i samarbete med

Vad är en studiecirkel?
Studiecirkeln har en speciell pedagogisk form. I en studiecirkel träffas deltagare i små grupper för att lära sig något tillsammans. Grunden är det egna intressen och den fria viljan. Hela gruppen, ledaren och deltagarna, bidrar med sin kunskap, sin nyfikenhet, sina erfarenheter och frågor för att påverka inriktning och resultat i studiecirkeln.

Startdatum:

2024-09-18

Tid:

18:30 - 21:00

Antal tillfällen:

4

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

98714

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Österlånggatan 17 46131 Trollhättan

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Väst