Intresseanmälan. Bachata Nybörjarkurs. Krokom

Om kursen

Bachata är en passionerad och rytmisk dansstil med rötter i Dominikanska Republiken. Bachata har utvecklats till att bli en av de mest populära dansformerna världen över!

Här anmäler du intresse för bachatakurs i Krokom. När vi har tillräckligt många deltagare för att starta en grupp tar vi kontakt och erbjuder dig en plats. Preliminär veckodag: Tisdagkvällar

Oavsett om du är nybörjare som vill prova bachata för första gången eller en erfaren dansare som vill förbättra dina färdigheter, är du välkommen att delta i denna studiecirkel. Vi går igenom grundsteg och turer för nybörjare.

Anmäler ni er i danspar, en förare och en följare, så får ni 100 kronor rabatt/per person på kursavgiften. Skriv i notering om ni anmäler er i par. (OBS! Ni behöver inte vara kille och tjej för att vara ett danspar).
Har du ingen danspartner? Ingen fara, välkommen med din anmälan ändå!

Anmäler du dig två kurser (Salsa tisdagar 18-19, Bachata tisdagar 19:15-20:15) får du 100 kr rabatt på kursavgiften för den andra kursen. Skriv i notering om du anmäler dig till båda kurserna. Tryck här för att komma till anmälningssidan för Salsa

Frågor? Kontakta oss på Studieförbundet Vuxenskolan:
Telefon: 063- 12 34 00.
Mail: krokom@sv.se

Startdatum:

2024-03-12

Tid:

19:15 - 20:15

Antal tillfällen:

8

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

58456

Plats:

Hissmoskolan Aspåsvägen 55 83580 Krokom

790 SEK

Inget datum eller startdatum passerat

Anmäl intresse för att deltagande eller önskemål om framtida datum. Ange önskemål i meddelande vid bokning

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län