IT Café med SPF Seniorerna

Information

Vill du lära dig mer om din telefon, surfplatta eller dator?

Innehåll
Behöver du hjälp att göra en specifik inställning på din enhet? Vill du lära dig hantera en specifik App? Vill du installera din epost på enheten? Välkommen till vårt IT Café där du tillsammans med oss för möjlighet att lära dig mer om din telefon, surfplatta eller dator. Du väljer själv när du vill delta och sätter själv agendan för vad du vill lära dig mer om.

Upplägg
Vi fortsätter med vårat populära IT-café och träffas varannan onsdag (jämna veckor) klockan 14:00.16:00, mellan 4/9 och 11/12. Stödet är kostnadsfritt för SPF Seniorernas medlemmar och du behöver inte föranmäla dig. Du väljer själv när du vill delta och hur länge du vill delta. Träffarna inleds med ett specifikt tema, efteråt finns tid kvar till individuellt stöd, antingen kring det tema vi pratat om för dagen, eller andra frågor som du själv har med dig. Alla frågor är alltid välkomna.

Varmt välkommen önskar vi dig som vill lära dig mer om din telefon, surfplatta eller dator. Har du en vän som är eller som vill bli medlem inom SPF Seniorerna, och som skulle behöva IT-stöd? Kom då ihåg att bjuda med dig din vän! Lyssna på när P4 Gävleborg besökte oss HÄR

Om ledarna
Vi som lotsar dig i ditt lärande är själva aktiva medlemmar från SPF Seniorena Gavle, Hille och Ankaret.  

Temaföreläsningar
Några av träffarna inleds med en temaföreläsning på 30-60 minuter

4/9 Inget specifikt tema
18/9 Temaföreläsning: Tema uppdateras i augusti
2/10 Inget specifikt tema
16/10 Temaföreläsning: Tema uppdateras i augusti
20/10 Inget specifikt tema
13/11 Temaföreläsning: Tema uppdateras i augusti
27/11 Inget specifikt tema
11/12 Temaföreläsning: Tema uppdateras i augusti

Förkunskaper
Alla frågor är välkomna, men om du är nybörjare och knappt använt din enhet tidigare, eller har väldigt mycket du önskar lära, rekommenderar vi dig att först gå någon utav våra kurser.

Bra att veta
Kom ihåg att ta med dig den enhet du önskar lära mer om, det vill säga din telefon, surfplatta eller dator. Kontrollera att din enhet är laddad och ta gärna med dig din laddare. Se gärna till att du har koll på dina användarnamn och lösenord till telefon, mail, samt Apple-ID eller Google Account.

Ta med en vän
Har du en vän som är eller som vill bli medlem inom SPF Seniorerna, och som skulle behöva IT-stöd? Kom då ihåg att bjuda med dig din vän!

Vill du komma i kontakt med SV Gävleborg?
Välkommen att ringa oss på tfn 020-120 28 08.
Växeln är öppen mån–tors kl. 09:00–16:00, fredagar kl. 09:00–12:00.

Startdatum:

2024-09-04

Tid:

14:00 - 16:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Ons

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

92403

Plats:

SV Gävleborg Gävle Hantverkargatan 33 80323 Gävle

Kostnadsfri

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Gävleborg