Lunchyoga för vuxna

Information

Unna dig ett avbrott under dagen och ge tid för kropp och själ.
Många känner press och stress i vardagen. Att praktisera yoga främjar självmedvetenhet och acceptans, vilket i sin tur hjälper oss att stärka vår självkänsla. Genom yoga tar vi hand om kroppen samtidigt som vi stärker det mentala.

Denna yogakurs som utgår ifrån Vinyasa yoga, kretsar kring medveten närvaro, kroppskännedom och självkärlek. Klasserna genomsyras av "Embodiment" som handlar om att deltagarna alltid uppmanas att hitta sitt eget flöde och kan anpassa rörelserna efter dagsform och fysiska förutsättningar.

Under dessa tio veckor får du under lunchtid möjlighet till en upplyftande paus från arbetsdagen för att återställa din energi och ditt fokus.

För vem?
Denna kurs är för vuxna. Kursen passar alla oavsett erfarenhet av yoga, då vi alltid jobbar utifrån egna förutsättningar och rörelsernas intensitet kan anpassas.

Vi tränar
• Grundläggande yogapositioner
• Andnings- och mindfulnesstekniker
• Smidighet och styrka
• Meditation och närvaro
• Avslappning

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura ca 2 veckor innan kursstart via e-post.
Ha på dig mjuka kläder som du lätt kan röra dig i, ta med vattenflaska samt egen yogamatta om önskar - finns även att låna.

Ledare
Veronica Bergan
Veronica Bergan är utbildad danspedagog och yogalärare vid Stockholm Konstnärliga Högskola och Green Yoga India. Hon har även vidareutbildat sig inom den evidensbaserade metoden “Dansa utan krav” samt den transformativa metoden “Shake the dust” - som kombinerar yoga, styrketräning och somatiska praktiker. Veronica är också certifierad lärare inom gravid - och postpartum yoga.
Med över ett decenniums erfarenhet som lärare inom dans, yoga och mindfulness, tillsammans med en dedikerad personlig praktik, har Veronica utvecklat en unik och välgrundad undervisningsstil. Hennes stora styrka ligger i att skapa en trygg miljö där du känner dig fri samtidigt som du utmanas utanför din komfortzon.

“Jag brinner för att göra yoga tillgängligt för alla. I mina yogaklasser fokuserar vi inte på att uppnå perfektion eller bemästra svåra positioner, utan på att ge dig enkla och användbara verktyg för ditt vardagsliv, så att du kan upptäcka och utforska din kropps möjligheter och styrkor."


Rabatt och tillgodo
För att få ta del av en rabatt eller tillgodo behöver du skriva aktuell rabattkod eller tillgodo i rutan för meddelande vid anmälan.
Rabatt eller tillgodo kan ej ges i efterhand när anmälan är genomförd.

Friskvårdsbidrag
Önskar du söka friskvårdsbidrag hos din arbetsgivare för denna kurs meddela oss via abc@sv.se när du betalt din kursavgift så mejlar vi ett kvitto.

Startdatum:

2024-09-02

Tid:

11:30 - 12:30

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

167737

Plats:

SV Huddinge Danssal Patron Pehrs väg 8 14135 Huddinge

1 550 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Stockholms län