Flytande färg och flyktiga ögonblick. En resa i akvarellens värld.

Om kursen


INNEHÅLL

Välkommen till  En resa i akvarellens värld"! Denna kurs bjuder in dig till en  resa där vi utforskar den magiska världen av akvarellmålning.

Akvarellmålning är en konstform som fångar ögonblicket och förvandlar det till en levande upplevelse på papper. Genom att blanda vatten och färg skapar vi landskap, porträtt, abstrakta uttryck och mycket mer med en unik lekfullhet och lätthet.

Under denna kurs kommer vi att utforska olika tekniker och metoder för att skapa fantastiska verk med akvarell. Från att förstå grunderna i material och verktyg till att behärska tekniker för att skapa ljus, skugga och textur, kommer du att lära dig att uttrycka din kreativitet på ett nytt och spännande sätt.

Vi kommer också att utforska hur man fångar ögonblickets skönhet och flyktiga känslor i våra målningar. Genom att studera ljusets spel, naturens skiftande nyanser och människors känslor kommer vi att lära oss att förmedla djup och mening i våra konstverk.

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren konstnär kommer denna kurs att inspirera dig att utforska nya tekniker, utveckla din egen stil och låta din kreativitet flöda fritt. Kom med på denna spännande resa och låt akvarellen ta dig med på en resa genom färg och flyktiga ögonblick!

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs

LEDARE
Lisa Hallin


MEDTAG
Tag med akvarellpapper, penslar och akvarellfärger.

BETALNING
Betalning sker via klarna när du anmäler dig via hemsidan!
Hos Klarna kan du betala med kort, via faktura eller direkt via din internetbank. Du kan också välja att delbetala. Du avgör själv utifrån dina önskemål och förutsättningar.
Om du har någon rabatt så måste du ringa in och anmäla dig och ange vilken rabatt du är berättigad till.

START
Startar vid angivet datum och fulltecknad grupp

ENKÄT
Du kommer i slutet av kursen att få en webbenkät via mail. Vi är tacksamma om du tar dig tid att svara på webbenkäten. Den ger oss underlag för att förbättra vår verksamhet. Tack på förhand.

VILLKOR
I samband med att du anmäler dig till denna kurs/föreläsning så godkänner du våra anmälningsvillkor och personuppgiftshantering.
LÄS MER HÄR

Startdatum:

2024-08-31

Tid:

10:00 - 15:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

73159

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Sala Kålgårdsgatan 22 73331 Sala

750 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västmanland