Julorigami - vik färgglada kvadratiska papper till dekorationer

Om kursen

Vik vackra papper till dekorationer till vinterns högtider. Det kan bli tredimensionella former att hänga upp som dekorationer eller figurer att klistra på kort eller paket.

mål

Vi går igenom vikningar och du lär dig tyda symbolerna på origami-instruktioner enligt den japanska traditionen. Det blir ett fång av figurer och former av vackra papper att ta med hem.

Förkunskaper

Det behövs inga förkunskaper.

Kursinnehåll

Du får vika flera olika figurer så som hjärtan och stjärnor. Det kan även bli tomtar, granar och djur. De flesta figurer viks av endast ett kvadratiskt papper men det finns även modeller som byggs upp av flera papper. Du kommer att få välja mellan många olika färger och mönster på pappren.

Material
50 kr för de olika papper som används under dagen
Ta med en kasse att bära hem dina alster i.

Kursledare
Anna Karin Cedergren är utbildad slöjdkonsulent från Handarbetets Vänners skola sedan 2006 och har hållit slöjdkurser både för barn och vuxna sedan dess. Hon tycker slöjd är viktigt för att genom slöjden så samarbetar handens och hjärnans kunskaper tillsammans.

Bra att veta
Det finns kök där du kan värma medhavd lunchmat i mikrovågsugn, vattenkokare samt kaffemaskin.


Vi skickar dig en kallelse/faktura före kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post.

Vi strävar efter att hålla hög kvalitet på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerlig ledarutbildning.

Startdatum:

2024-11-24

Tid:

10:00 - 15:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

369112

Plats:

Stockholm

1 250 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Stockholm