Lär dig göra tenntrådsarmband

Om kursen

Kom och lär dig göra tenntrådsarmband.
En grundkurs i hur man syr ett tenntrådsarmband. Vår ledare går igenom steg för steg hur man gör och ni skapar tillsammans varsitt armband under dagen.

Vi ses klockan 13:00 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på centralesplanaden 18 i Örnsköldsvik. Vi bjuder på kaffe/té och enklare fika.

Ledare
Eva Movérare har en lång erfarenhet av diverse hantverk och kommer visa dig alla knep och trix för att du på egen hand sen ska kunna fortsätta skapa tenntrådsarmband.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Bra att veta
Material till ett armband ingår i kursavgiften, du får även med dig en synål samt en skärnål hem efter kursen så att du kan fortsätta sy egna armband hemma.

Vi skickar dig en kallelse/faktura före ca 1 vecka innan kursstart. Har du uppgett en mejladress skickas kallelsen/fakturan på mejl, annars kommer den med vanlig post. Du får en bekräftelse på din anmälan direkt när du anmält dig.

Kursen har ett begränsat antal platser, vid för få anmälda kan kursen ställas in eller byta datum. Din anmälan är bindande, vid avanmälan senare än 2 veckor innan kursstart tas en administrativ avgift ut. Läs mer på vår hemsida om anmälningsvillkoren.

Startdatum:

2024-06-02

Tid:

13:00 - 16:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Sön

Arrangemangsnr:

36721

Plats:

SV Örnsköldsvik Centralesplanaden 18 89132 Örnsköldsvik

765 SEK

Fullbokat! Anmäl dig till en reservplats

Det är tyvärr fullbokat just nu men du kan anmäla dig som reserv och får då ett meddelande från SV om det blir en plats ledig

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västernorrland