Silversmide

Information

Kom och förverkliga dina drömmar i vår stora välutrustade smedja. Här arbetar vi från idéskiss till färdig produkt. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL OCH MÅL
Du arbetar med egna projekt efter fritt val. Du kommer att lära dig roliga tekniker för att göra ringar, armband, länkar eller kedjor. Du kommer att skissa, forma och bearbeta materialet. Vi går även igenom maskin och verktygs hantering, samt smidning, lödning, sågning och slipning. Efterhand får du möjlighet att arbeta mer självständigt med individuell handledning. Kan du grunderna i hantverket, då börjar man arbeta självständigt med handledning från start. Målet med kursen är att göra ett färdigt smycke med olika tekniker och se hur många möjligheter du kan få av silvermaterialet. För att nå ett lyckat resultat, är det viktigt att först göra en skiss på den modell du tänkt göra.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper. Som nybörjare bör man närvara de inledande kurstillfällena då vi går igenom grunderna i hantverket.

KURSLEDARE
José Luis Guzmàn, silversmed och gravör, med mångårig erfarenhet att hålla kurser.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter kursens slut.

Startdatum:

2024-09-05

Tid:

16:15 - 18:45

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

281883

Plats:

Annelund Annelundsgatan 55 D 21444 Malmö

2 990 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö