Workshop i silversmide

Information

Kom och förverkliga dina drömmar under en dag i vår välutrustade smedja. Att arbeta med händerna ger skaparkraft, lust och stor tillfredsställelse! Kreativitet och handens arbete förenar ett genuint hantverk och deltagarna i gruppen.

INNEHÅLL
Du kommer att under dagen att får prova på några olika och roliga tekniker för att göra en ring eller en länk. Vi kommer också att gå igenom våra maskiner och hur vi hanterar våra verktyg, smidning, lödning, sågning och slipning.

FÖRKUNSKAPER
Kursen kräver inga förkunskaper, passar både dig som är nybörjare eller om du har jobbat med silver för. Kan du grunderna i hantverket kan du arbeta självständigt med handledning från start.

KURSLEDARE
Michelle Skagert, är guldsmed med flerårig erfarenhet av att hålla kurser i silversmide. Hon är också en erfaren ädelstensinfattare, kan alla dess knep för att få till olika enkla som spännande fattningar till era ädla stenar men även vanliga strandstenar (om det skulle vara av intresse). Hon individanpassar sig och gör kursen intressant för var och ens kompetensnivå samt erfarenhet. Michelle ser till att du får en givande kursdag oavsett nybörjare eller varit med ett tag som kursdeltagare.

VIKTIG INFORMATION
Materialkostnad tillkommer och debiteras efter workshopens slut. Det ingår 30 minuter paus på workshopen

Startdatum:

2024-11-23

Tid:

10:00 - 15:45

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

45269

Plats:

Annelund Annelundsgatan 55 D 21444 Malmö

995 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö