Slott och herrgårdar i Kalmar län Del 3-Digital-Lunchföreläsning inkl Smörgåstårta

Information

Slott och herrgårdar i Kalmar län del 3-Digital Föreläsning

Vi bjuder in till en digital föreläsning i våra lokaler, en lunchföreläsning med temat på slott och herrgårdar i Kalmar län
Efter föreläsningen dukar vi upp med en smaskig smörgåstårta, dryck som avslutas med kaffe och kaka som ingår i priset, efter lunchen pratar vi om föreläsningen vi just sett tillsammans.

Med Richard Edlund, bebyggelseantikvarie, Kalmar läns museum

Richard Edlund är tillbaka med tredje delen i sin föreläsningsserie om slott och herresäten i Kalmar län. Senast handlade det om Carl Otto Posse och hans herrgårdar, med Stävlö strax norr om Kalmar som utgångspunkt. Nu är det dags för nya nedslag! Så här skriver Richard själv om kvällen:

”Precis som i de föregående två föreläsningarna handlar det om herrgårdsbebyggelse i vid bemärkelse men också om personer och föremål som kan förklara och fördjupa förståelsen av denna typ av miljö. Under sommaren funderar föredragshållaren på några olika koncept och letar material och inte minst illustrationer. Så snart man kan skönja konturerna på detta föredrag så återkommer vi med en närmare beskrivning av temat för kvällen.

Varmt Välkomna!

Mer info:
Kontakta Verksamhestutvecklare Marina Karlsson 070-455 25 15
marina.karlsson@sv.se

Startdatum:

2024-09-10

Tid:

11:00 - 14:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Fre

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

48431

Plats:

SV Västervik Kolonivägen 5 59361 Västervik

120 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kalmar län