Upptäck Astrid Lindgrens Världar Tillsammans - En bokcirkel utformad för gravt synskadade

Om kursen

Vi är glada att bjuda in dig till en unik bokcirkel, särskilt utformad för gravt synskadade älskare av Astrid Lindgrens tidlösa berättelser. Följ med oss på en upptäcktsresa genom de äventyr, karaktärer och de djupgående berättelser som Astrid Lindgren skapade, samtidigt som vi utforskar hennes liv och dess inverkan på hennes verk

Vad Vi Erbjuder:
Ljudböcker och Anpassade Läsformat: Vi använder ljudböcker och andra tillgängliga format för att säkerställa att varje deltagare kan njuta av litteraturen fullt ut.
Interaktiva Diskussioner: Delta i våra cirklar där vi tillsammans delar tankar och känslor om böckerna och Astrid Lindgrens liv.
Gästtalare och Experter: Lyssna till gästtalare och experter på Astrid Lindgrens verk, som ger ytterligare insikter och berikar vår förståelse.
En Gemenskap av Litteraturälskare: Bli en del av en stödjande gemenskap som delar ditt intresse för Astrid Lindgrens magiska världar.
För Vem?
Denna bokcirkel är öppen för alla gravt synskadade vuxna och ungdomar som älskar att förlora sig i berättelser och diskutera dem med andra. Oavsett om du sedan länge älskat Astrid Lindgrens böcker eller nyss upptäckt dem, finns det en plats för dig hos oss.

Hur Man Går Med:
För mer information och för att anmäla dig, vänligen kontakta oss via mail till Suzana Rovcanin, suzana.rovcanin@sv.se eller telefon
070-289 05 63.

Kursledare
Karin Soelberg

Plats: Hemma hos cirkelledaren Karin Raskens Väg 185 i Växjö. OBS! Karin har en katt, att tänka på om du har pälsallergi!

Kursen är gratis.

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildningar




Startdatum:

2024-05-27

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

3

Veckodag:

Mån

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

43891

Plats:

Hemma hos cirkelledaren Raskens Väg 185 35255 Växjö

Gratis

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg