Framtidsveckan Tjörn: Samtal med Sébastien Boudet om framtidens mat

Information
En del av Framtidsveckan TjörnStjärnbagaren Sébastien Boudet berättar om sin känsla för mjöl, kvarnar, surdeg och den lokala, hållbara och goda maten. Sébastien lagar matgröt på kulturspannmål med bohuslänska smaker på scenen. Vi provsmakar och får dessutom ta med oss en egen liten grötpåse med recept att prova att laga till hemma.
Vi börjar kl 18 med kaffe/te och surdegsfralla från Lottas Bak & Form. Sébastien Boudet börjar kl 18.30.
Medlemskap ingår!
I biljettpriset ingår möjlighet till ett års medlemskap i föreningen Omställning Tjörn inklusive prenumeration på nyhetsbrev via mailutskick.
Ange vid anmälan om du vill ta del av detta erbjudande om medlemskap.
Missa inte Sébastien Boudets pop up-bageri under Framtidsveckan Tjörn!
En unik bakupplevelse - kom och njut av doften av nybakat surdegsbröd i Hoga Saluhall. Sébastien kommer att visa sina hemligheter bakom det perfekta surdegsbrödet och dela med sig av sin passion för hantverket. Klicka HÄR för att läsa mer.
Framtidsveckan Tjörn: Hela programmet
Se det fullständiga programmet här: Omställning Tjörn eller här: Framtidsveckan Tjörn på Facebook
Arrangeras av Omställning Tjörn, Billströmska folkhögskolan, Studieförbundet Vuxenskolan och Tjörns kommun. Framtidsveckan Tjörn stöds också av Tjörns Sparbank.
Startdatum:
2025-05-14
Tid:
18:00 - 20:00
Antal tillfällen:
1
Veckodag:
Ons
Lediga platser:
Arrangemangsnr:
102683
Plats:
Billströmska Folkhögskolan, Stenkyrkovägen 16, 47193 Kållekärr
100 SEK