Rispappersrullar

Information

Rispappersrullar, s.k. summerrolls (färska vårrullar) är det nya fredagsmyset! Passar perfekt både för familjemiddagen och festens buffébord. Du kan med fördel förbereda rullarna innan gästerna anländer, eller låta dem komponera sina färska vårrullar tillsammans med dig. Fräscht, grymt gott och lätt beroendeframkallande. Summerrolls kan ätas precis som de är, stekas eller ugnsbakas.

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
På kursen jobbar vi tillsammans i grupper. Du får recept, tips och råd så att du kan göra olika varianter av summerrolls hemma. Vi kommer också att lära oss att göra två goda såser som dipp till våra rullar. Efter kursen kan du enkelt göra rispappersrullar hemma och servera med passande sås, och imponera på familj och middagsgäster. Vi avslutar med att åtnjuta det vi lagat under kvällen med en gemensam middag och sedan hjälps vi åt att duka av och fixa till i köket.

KURSLEDARE
Esperanza har tidigare drivit restaurang i Stockholm. Hon är född och uppvuxen i Lima, Peru, med en kinesisk far och en peruansk mor. Hennes far lärde henne de kulinariska hemligheter som ligger i de kinesiska ingredienserna - basen i det asiatiska köket, medan hennes mor bidrog med de latinamerikanska matlagningsinfluenserna.

VIKTIG INFORMATION
Ta med eget förkläde och en liten burk så att du kan ta med dig dina alster hem. Matkostnad tillkommer med ca 150: -. Information om allergier, intoleranser och kosthållningar behöver ske vid anmälan till kursen. Ange detta i meddelandefältet i samband med anmälan.

Startdatum:

2024-11-20

Tid:

18:00 - 21:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Ons

Arrangemangsnr:

45286

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

995 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö