Prova på att Skriva Feelgood!

Information

Tycker du om lättsamma berättelser med djupa och drivna karaktärer ofta med ett budskap som handlar om självförverkligande, nystart, starta-eget eller att hitta kärleken eller ny vänskap? Är du också nybörjare inom kreativt skrivande? Då passar “Prova på att Skriva Feelgood” dig perfekt!

Kursinnehåll
Vi ses en somrig dag där vi pratar om vad som kännetecknar en feelgood-berättelse med sikte på att du får prova på att skriva korta texter inom genren. Det är också ett ypperligt tillfälle att träffa andra som delar intresset.

Målet är att du kommer hem efter dagen full med inspiration och tips och trix. 

Under en dag, torsdag den 1 augusti 2024 mellan kl 10-14, blandar vi enkla skrivövningar, föreläsning, lästips och gruppdiskussioner med fokus kring genren feelgood och vad som kännetecknar en feelgoodtext. Vi tittar på romanskrivning, novell och poesi som skrivteknik. 

Material
Anteckningsbok och penna. Om du vill skriver du på dator.

Cirkelledare
Jenny Albderi, författare till Ett fantastiskt liv (2022) och Ett lyckligt liv (2023) utgiven av Lava Förlag. Följ Jenny på @inteutanminbok på Instagram.

Utvecklingsmöjligheter
För dig som vill lära dig andra ämnen har Studieförbundet Vuxenskolan - många andra cirklar och kurser - klicka på länken och sök på vår hemsida.

Startdatum:

2024-08-01

Tid:

10:00 - 14:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tors

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

43948

Plats:

SV Växjö Blockvägen 8 35245 Växjö

425 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Kronoberg