Workshop i företagande - Kramfors

Information

Workshop i företagande - 5 träffar

Har du en idé som du vill förverkliga eller är du bara nyfiken på om ett eget företag kan vara något för dig? Eller är du precis nybliven företagare?

Nyföretagarcentrum Kramfors Sollefteå går igenom grunderna i denna nybörjarkurs för att starta eget företag så att du får en smidig, rolig och inspirerande start! Vår vision är att det ska vara lätt att starta och driva företag.

Under varje workshop får du möta lokala företag och organisationer, jobba praktiskt med ditt företag och hitta svar på dina funderingar. Du får en väg in till viktiga kontakter inom näringslivet och tips på hur du kan få och behålla dina första kunder. Så att du kan jobba med din passion!


Kursinnehåll
- Workshop 1: Affärsidén / Starta företag / Företagsekonomi
- Workshop 2: Marknadsföring och försäljning
- Workshop 3: Självledarskap och mindset
- Workshop 4: Bank, pension och försäkring
- Workshop 5: Företagsstöd


Kursledare
Sofia Jonsson driver företag sedan 2021 och jobbar som utbildningskonsult med inriktning säkerhet, risk och kris. Hon är rådgivare hos Nyföretagarcentrum Kramfors Sollefteå och jobbar också heltid som säljare på ADC Media. Kontakta Sofia för frågor: 070 64 70 220

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Bra att veta
Vi skickar en kallelse och faktura före kursstart via mail och sms.
Kursen planeras att starta vid tillräckligt många anmälningar.

Arrangörer: Studieförbundet Vuxenskolan i samarbete med Nyföretagarcentrum Kramfors/Sollefteå

Vi strävar efter att hålla hög kvalité på våra kurser. Grupperna är små och våra ledare erbjuds kontinuerligt ledarutbildning.

Kursen har ett begränsat antal platser, vid för få anmälda kan kursen ställas in eller byta datum. Din anmälan är bindande, vid avanmälan tas en administrativ avgift ut. Vid avanmälan närmare kursstart gäller andra regler läs mer på vår hemsida om anmälningsvillkoren.

Startdatum:

2024-09-17

Tid:

18:00 - 20:30

Antal tillfällen:

5

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

36656

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Kramfors Limstagatan 9 87230 Kramfors

300 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Västernorrland