Gräv där du står! Föreläsning med Patrick Sellman om beredskap i hemmet (Tofta, Varberg)

Information

Patrick är känd från bl.a. podcasten ”I väntan på Katastrofen”. Under kvällen håller Patrick en föreläsning om beredskap och hur vi enskilt och tillsammans kan förbereda vår beredskap i händelse av en kris.
I en värld fylld av osäkerhet står Sveriges krisberedskap i fokus. Likaså hur vi kan stärka vår hemberedskap och självhushållning. Välkommen till en inspirerande föreläsning som tar dig bortom teorin. Patrick Sellman delar med sig av historiska perspektiv och konkreta råd för att du ska kunna bli bättre förberedd. Kort sagt - hur du, genom att gräva där du står, kan uppnå större kontroll, trygghet och självständighet. Detta samtidigt som du bidrar till samhällets totala beredskap och förmåga att hantera kriser och katastrofer.

I anmälningsavgiften ingår kaffe/té och en ost & skinkfralla. Om du önskar endast ostfralla eller annat alternativ, vänligen ange detta vid anmälan.

Föreläsningen arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan i samarbete med Bygdegårdarnas Riksförbund, LRF, Hemvärnet Halland

Startdatum:

2024-09-10

Tid:

18:00 - 20:15

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

11001

Plats:

Tofta Bygdegård Bygdegårdsvägen 43295 Varberg

150 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Halland