Spanska A1, de nuevo

Information

På denna kurs kommer vi att utgå från relevant kunskap som behövs för att klara konkreta vardagssituationer. Deltagarnas lärande är i centrum och arbetet sker i par, mindre grupper och/eller enskilt. Deltagarna ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner!

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen är huvudsakligen inriktad på kommunikation och syftar till att lägga en säker grund för den praktiska användningen av spanska. Färdigheten ska omfatta förståelse av mycket enkel spansk normalprosa och vardagligt talspråk samt förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt på spanska. Efter kursen kan man kommunicera i mycket enkla sammanhang på ett enkelt språk och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till er som har läst spanska i en termin ( 20 timmar) eller motsvarande kunskaper i det spanska språket.

KURSLEDARE
Jag heter Laura Novoa och kommer från Colombia. Jag har bott i Stockholm, Arvika, Malmö och nu i Lund. Jag har också undervisat i några andra länder bland annat Kina, USA och Colombia. Jag har en universitetsutbildning inom området filosofi. Jag ser fram emot att få lära känna nya människor och att få dela med mig av min passion för det spanska språket och den spanska kulturen tillsammans med er.

KURSLITTERATUR
Caminando 1, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps. Kursuppehåll den 31/10.Startdatum:

2024-09-12

Tid:

15:45 - 17:15

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

281999

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

1 595 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö