Spanska A2

Information

På denna kurs kommer du att arbeta vidare med relevant kunskap som behövs för att klara konkreta vardagssituationer och fördjupa extra på hör- och muntlig kommunikation. Ditt lärande är i centrum och arbetet sker i par, mindre grupper och/eller enskilt. Du ska vara beredda på aktiva och lärorika lektioner där ni övar på språket direkt, framföra åsikter och att uttrycka sig!

INNEHÅLL OCH MÅL
Kursen är huvudsakligen inriktad på att utöka kommunikationen på spanska och omfatta förståelse av enkelt vardagligt talspråk samt förmågan att kunna uttrycka sig muntligt och skriftligt på spanska. Efter kursen kan du kommunicera i enkla sammanhang på ett enkelt språk och direkt utbyte av information om vardagliga ämnen och aktiviteter. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt.

FÖRKUNSKAP
Denna kurs vänder sig till dig som har läst spanska i fyra terminer (80 timmar) eller som har motsvarande kunskaper i det spanska språket.

KURSLITTERATUR
Caminando 2, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps.

KURSLEDARE
Mitt namn är Andrés Díaz García. Jag kommer från Colombia och har studerat konst, språk, pedagogik och samhället. Sedan 2012 bor jag i Malmö och frilansar inom olika kulturprojekt. I mitt konstnärskap satsar jag mycket på konstverk som utvecklar kommunikation och, delaktighet. Detta tar jag med mig till att utveckla olika projekt men har också varit en central del i mitt pedagogiska arbete med fokus på ett interkulturellt förhållningssätt. Som person är jag alltid snäll och tålmodig med att försöka skapa bra förhållande och bra relationer. Jag strävar efter utveckling i kommunikation mellan socialt och pedagogiskt samspel.

VIKTIG INFORMATION
Startgaranti: Kurser startar när minst 6 deltagare är anmälda.
Vid 6 deltagare blir det 10 kurstillfällen och 20 studietimmar.
Vid 7 deltagare blir det 11 kurstillfällen och 22 studietimmar.
Vid 8 eller fler deltagare blir 12 kurstillfällen och 24 studietimmar.
Antalet kurstillfälle och timmar kan komma att justeras efter startad kurs. Kursuppehåll 28/10.

Startdatum:

2024-09-09

Tid:

17:30 - 19:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Mån

Arrangemangsnr:

281935

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

1 765 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö