Spanska nybörjare

Information

Detta är en nybörjarkurs i spanska där du får lära dig språket från början. Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har studerat spanska. Eller så har du kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen?

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera dig och ställa enkla frågor. Vi kommer att träna på uttal och grammatik som är nödvändig för att kunna föra enkla dialoger, och att arbeta i par eller mindre grupper. Under kursen kommer du också att få lära dig lite om några spansktalande länder. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt. Efter kursen kommer du att kunna kommunicera och göra dig förstådd på ett mycket enkelt sätt.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs

KURSLEDARE
Mitt namn är Andrés Díaz García. Jag kommer från Colombia och har studerat konst, språk, pedagogik och samhället. Sedan 2012 bor jag i Malmö och frilansar inom olika kulturprojekt. I mitt konstnärskap satsar jag mycket på konstverk som utvecklar kommunikation och, delaktighet. Detta tar jag med mig till att utveckla olika projekt men har också varit en central del i mitt pedagogiska arbete med fokus på ett interkulturellt förhållningssätt. Som person är jag alltid snäll och tålmodig med att försöka skapa bra förhållande och bra relationer. Jag strävar efter utveckling i kommunikation mellan socialt och pedagogiskt samspel.

KURSLITTERATUR
Caminando 1, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps. Kursuppehåll den 30/10.Startdatum:

2024-09-10

Tid:

19:15 - 20:45

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tis

Arrangemangsnr:

281937

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

1 595 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö