Spanska nybörjare

Information

Detta är en nybörjarkurs i spanska där du får lära dig språket från början. Kursen vänder sig till dig som inte tidigare har studerat spanska. Eller så har du kanske gjort det tidigare på en grundläggande nivå men vill nu börja om från början igen?

KURSINNEHÅLL OCH MÅL
Fokus kommer att ligga på vardagssituationer som kan ske i olika sammanhang i syfte till att använda lämpliga uttryck för att presentera dig och ställa enkla frågor. Vi kommer att träna på uttal och grammatik som är nödvändig för att kunna föra enkla dialoger, och att arbeta i par eller mindre grupper. Under kursen kommer du också att få lära dig lite om några spansktalande länder. Hemarbete i form av inlärning av glosor och hörövningar är nödvändigt. Efter kursen kommer du att kunna kommunicera och göra dig förstådd på ett mycket enkelt sätt.

FÖRKUNSKAPER
Inga tidigare kunskaper i spanska behövs

KURSLEDARE
Jag heter Laura Novoa och kommer från Colombia. Jag har bott i Stockholm, Arvika, Malmö och nu i Lund. Jag har också undervisat i några andra länder bland annat Kina, USA och Colombia. Jag har en universitetsutbildning inom området filosofi. Jag ser fram emot att få lära känna nya människor och att få dela med mig av min passion för det spanska språket och den spanska kulturen tillsammans med er.

KURSLITTERATUR
Caminando 1, fjärde upplaga. Invänta kallelse/faktura ifrån oss innan kurslitteraturen köps. Kursuppehåll den 31/10.Startdatum:

2024-09-12

Tid:

17:30 - 19:00

Antal tillfällen:

10

Veckodag:

Tors

Arrangemangsnr:

281998

Plats:

Studieförbundet Vuxenskolan Grynbodgatan 20 21133 Malmö

1 595 SEK

Hitta hit

Har du några frågor?

Kontakta SV Malmö