Mullbänk och torpargrund - Online

Information

Behöver du mer kunskap om mullbänkar och torpargrunder? Gå kurs hos oss en dag och lär dig hur de är tänkta att fungera och vilka alternativ som finns om de måste renoveras. OBS - kursen går online!

Torpargrunden är en enkel och hållbar grundläggning. De har i nu i vissa fall blivit ett bekymmer för husägare. Råden är många och vissa lösningar är orimligt dyra. Mullbänkar mår bäst av att bevaras som de är men vad gör man om det har blivit läckage och man måste reparera?
Under dagen går vi igenom både mullbänkens och torpargrundens konstruktion och hur man ska göra för att inte förändra jämvikten vid en renovering eller återställa ett gott klimat i grunden. Vi går igenom skillnaden mellan en torpargrund och en krypgrund så att du förstår skillnaden på dem. Vi tittar också vad man kan göra om man har problem. Det är inte alltid att dyra lösningar är bäst.

Onlinekurs
Kursen hålls online och behåller sin form som föreläsning med avbrott för frågor, bensträckare mm.
Kursen hålls i Microsoft Teams och vi skickar ut en länk till de anmälda deltagarna fredagen innan kursstart.
För att kunna delta på kursen ska du ha en dator med god uppkoppling och med högtalare och mikrofon så att du kan höra föreläsningen och ställa frågor. Kamera är valfritt men ger en trevlig touch till kursen då deltagarna kan se varandra.

Kursen anordnas i samarbete med Slöjd & Byggnadsvård.

Kursledare
Chico Hovedskov Crafoord är byggnadsingenjör och arbetar med rådgivning sedan många år på Slöjd & Byggnadsvård.

Att tänka på inför kursstart
För att vi ska hinna klart är det viktigt att ni är inloggade på datorn och uppkopplade i Teams i god tid innan kursen startar.
Passa på att duka fram varm dryck, vatten och förbered en god lunch.

När, var och hur?
Datum: 23 november
Tid: Lördag kl. 10-17
Kursledare: Chico Hovedskov Crafoord, byggnadsingenjör
Avgift: 950 kr
Plats: Online via Teams, Teams-länk mejlas ut inför kursstart.

Betalar du med presentkort? I anmälningsformuläret välj "Betala med faktura istället för Klarna" och ange ditt presentkortsnummer under "Lämna ett meddelande", så ordnar vi detta! Du kan också betala en del av kursavgiften med presentkort (exempelvis om presentkortet inte räcker till hela kursavgiften). Vi drar då av det belopp som finns kvar på ditt presentkort och fakturerar dig resterande del av kursavgiften.

Anmäl dig här till höger alternativt via mail: lerum@sv.se eller telefon: 0302-158 58

Mer info finner du här

Startdatum:

2024-11-23

Tid:

10:00 - 17:00

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Lediga platser:

Arrangemangsnr:

53347

Plats:

Distans

950 SEK