Syrad Magi - en kurs om Fermentering

Tre glasburkar med inlagda grönsaker och frukt står på ett träbord mot en mörk bakgrund.

Information

Fermentering är en urgammal konserveringsmetod som lätt blir en hobby och det finns en hel värld av livsmedel att upptäcka. Surkål, kimchi och kvass är bara några exempel på fermenterade livsmedel som erbjuder unika smakupplevelser. Under dagen blandas teori och praktik, i avgiften ingår burkar och ingredienser, som du tar med dig hem och njuter av senare.  
Häng med och upptäck Fermenteringsvärlden med oss!

Fika & lunch ingår.

Ledare: Ibo Schupp-Jonasson

Startdatum:

2025-11-08

Tid:

09:30 - 15:30

Antal tillfällen:

1

Veckodag:

Lör

Arrangemangsnr:

61603

Plats:

Medborgarhuset i Hammerdal , Edevägen 6, 83070 Hammerdal

500 SEK

  • Kurspris

    250 SEK

  • Materialkostnad

    250 SEK

Har du några frågor?

Kontakta SV Jämtlands län