Media & kommunikation, Språk

Gillar du att skriva? Behöver du hjälp för att komma igång eller har du kanske redan hunnit en bit i ditt författarprojekt? Då är du välkommen till en fullspäckad dag i skrivandets tecken!

Hösten 2021 genomförde vi den första Skrivardagen i Partille. Det blev en riktigt rolig dag med massor av skrivsugna deltagare. Lördag 27/8 kommer Skrivardagen tillbaka. Vi tar med nytt innehåll, så att dagen blir lika bra oavsett om du var med förra gången eller inte.

Dagen består av skrivövningar i en lekfull och prestigelös anda och miniföreläsningar om hantverket. Dessutom finns möjlighet att få textrespons från en professionell lektör – ta med en A4-sida med din egen text och ta chansen att vinna ett miniutlåtande. Trevliga samtal och härlig gemenskap utlovas - och fika såklart. Meddela ev. allergier.

Evenemanget riktar sig till såväl seniorer som vuxna och unga vuxna. Både vana och ovana skrivare är välkomna. Inga förkunskaper behövs, bara skrivlust.
Medtag penna, papper/block och dator om du föredrar det.

Lördag 27 augusti, klockan 11–15 (när arrangemanget är fullt, just nu max 20 deltagare kan du anmäla dig som reserv).

Dagens guider
Johan Carle. Författare, skrivpedagog och lektör/skrivcoach.
Sofie Berthet. Författare och skrivpedagog med inriktning på barn och unga.

Fri entré. Ingen deltagaravgift.
Antalet platser är begränsade, så du måste föranmäla dig till Studieförbundet Vuxenskolan på www.sv.se/grsydost sök på 48899 alt Skrivardagen så hittar du sidan för anmälan.

Frågor om skrivardagen? Mejla annelie.brattfors@sv.se alt ring 031 – 265570 mån - tors 10-14.

Plats: Olles Hus Lexby, Partille
Arrangörer: Studieförbundet Vuxenskolan och Hälsodisken.

Varmt välkommen!

Ta dig till Olles Hus:
Olles Hus, Lexbyvägen 65 ,från Partille mot Kåhög, sväng vänster där det står Hemvärnet. Olles hus rakt fram, till vänster. Parkering finns.
Kollektivt: från Partille station buss 519, 3 hållplatser, hållplats Lexbydalsvägen.