Trädgård, hus och hem

Trädgårdsdesign med Trädgårdslust del 1

Innehåll
Vill du lära dig att designa, bygga och utveckla din trädgård?
Det tar tio dagar att planera en trädgård. Tio veckor att anlägga den. Men tio år att se resultatet. Har du gjort fel de första dagarna växer felet med tiden. (Om det växer alls.) Rätt trädgårdsdesign från början blir rätt trädgård i slutet.
I denna kurs får du teoretisk kunskap och tips för att planera, utforma och gestalta din trädgård, rabatter eller andra gröna miljöer.
Vi pratar om färg och form, går igenom olika trädgårdstilar, pratar skadedjur och de vanligaste fallgroparna och du får med dig växttips och lite kunskap kring odling.
Skaffa de teoretiska grunderna för att få ut mesta möjliga av del 2.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

Plats
Studieförbundet Vuxenskolan, Gamla Torget 43.

Kursledare
Anna-Lena Pettersson och Ann-Christin Lorentzon driver tillsammans företaget Trädgårdslust och har stor erfarenhet av att guida kunder till att lyckas med sin trädgård.

Övrig information
Läs gärna mer om Trädgårdslust här: www.tradgardslust.se
Det finns en fortsättning på denna kurs där du använder dina grundkunskaper du fått i kurs 1 för att omsätta dessa i en del av din egen trädgård, du kommer att få förutsättningar att skapa ett land eller en mindre del av din trädgård, du får råd, tips och hjälp under lektionen med ditt projekt och inspiration att fortsätta processen hemma. Del 2 består av två kurstillfällen 10/4 och 17/4.
Kopiera länken för att boka in dig på del 2: https://www.sv.se/avdelningar/grsydost/kurser/tradgardsdesign-med-tradgardslust-del-2-53179/