Funktionsvariation

Funktionsvariation

Studieförbundet Vuxenskolan arbetar för att ge dig med funktionsvariation större möjlighet till sociala kontakter, ökade kunskaper, delaktighet i samhället och ökad makt över ditt eget liv!

För dig som går i särskola, arbetar i daglig verksamhet eller bor i grupp- eller servicebostad har vi verksamhet i samarbete med kommunen eller med FUB och Attention. Vi träffas oftast i mindre grupper, där vi kan lära oss nya saker på en lagom nivå i vår egen takt. Du får gärna ha med dig en kompis, assistent eller anhörig om du behöver. Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade så även du som är rullstolsburen är välkommen!

Kontakta oss om du vill ha mer information om vårt arbete, aktuella aktiviter eller om du är intresserad av att starta upp något!

Alingsås
Tel. 0322 – 104 05

Lerum
Tel. 0302 - 158 58

Partille
Tel. 031 – 26 55 70

Mölndal
Tel. 031-87 47 46

Besök gärna Studieförbundet Vuxenskolans publika intranät för funktionsrättsområdet, klicka här!

Oavsett om du är anställd, cirkelledare, deltagare, samarbetspart eller bara nyfiken och intresserad, så är du välkommen att lära tillsammans med oss. Här tipsar SVs organisation i hela landet om goda exempel – både egna och andras. Vi berättar om forskning som kan vara intressant för vår verksamhet. Här finns snabba presentationer av många av våra studiematerial. Och här hittar du det digitala forumet där vi kör folkbildning, internutbildning och event i samarbete med funktionsrättsorganisationer.