Vi vill att hela Gotland ska leva, från Norr till Söder!

Studieförbundet Vuxenskolan är med och stärker det gotländska föreningslivet. På Gotland samverkar SV med över 240 föreningar.

Er förening är en viktig del av det. Över hela Gotland pågår det verksamheter i föreningar med ideella krafter som bidrar till ett rikt utbud för gotlänningarna och våra besökare. Föreningsarbetet är en stor och viktig bärare av demokratin. Vi hjälper till att synliggöra detta.

SV Gotland vill att ni ska fortsätta brinna. Att ni ska orka genomföra bra verksamhet och projekt. Fortsätta att utveckla och utmana, förändra, förnya och samtidigt driva den lokala utvecklingen.

Och du, tveka inte att höra av dig om det finns andra önskemål i din förening.
Vi hjälper gärna till, här finns våra kontaktuppgifter >>

 

Samverka med oss

Vi har stor erfarenhet av att planera och genomföra verksamhet inom en rad olika ämnen, koncept och former. Vi kan agera bollplank och bidra med inspiration och vägledning i föreningsfrågor och arrangemang.

Läs mer

Kurser & föreläsningar

Vi erbjuder olika utbildningar, kurser och cirklar till föreningsaktiva. Våra kurser, föreläsningar och inspirationsträffar kan till exempel vara inom:

KOMPETENSUTVECKLING
Föreningsteknik, Styrelseutbildningar, Arrangörskap, Ledare i en ideell organisation, Engagera medlemmar, Digitala möten, Marknadsföring, Ekonomi, Folkbildning med mera.

Läs mer

Plats för samtal

Att vara aktiv i en förening skapar otroliga möjligheter. Möjligheter att forma sin framtid, sin närmiljö, skapa ett socialt sammanhang och andra berikande möjligheter.

För att inspirera till samtal i föreningen har vi spelat in några filmer med olika teman som diskussionsstartare.

Läs mer

Tips för digital verksamhet

Här hittar du en massa tips för att driva föreningen vidare i en digital tid. 

Du får checklistor, manualer, samt tips på vektyg, appar och metoder som du kan använda.

Tips! Ladda ner "Metoder för bättre digitala möten" till er förening >> 

Tips för digital verksamhet

Logotyp SV + Samverkanaffisch

Ladda ner vår logotyp i olika varianter för tryck och webb. Eller en affich där vår samverkan syns.

Vid föreläsning, teater, sång, musik, dans, dramatisk framställning, filmvisning, guidad tur eller utställning som framförs eller visas inför publik i samverkan med SV måste vår logotyp finnas i annonsering (tidning, affisch, inbjudan).

Läs mer

Nyhetsbrev för föreningar & organisationer

Några gånger om året skickar vi ut ett nyhetsbrev till föreningar och organisationer vi samverkar med fulla med inspirerande tips.

Vill du prenumenera på detta nyhetsbrev?
Skicka ett mejl med rubriken "Nyhetsbrev för föreningar" till gotland@sv.se

 

Läs tidigare nyhetsbrev