Föreningsutveckling

Behöver din förening hjälp att utvecklas?
SV Gotland hjälper gärna till i den processen.

Studieförbundet Vuxenskolan är med och stärker det gotländska föreningslivet. Vi vill bidra med kraften som tar dig vidare och får föreningsutveckling att kännas som en självklar och naturlig punkt på dagordningen. Något du inte vill vara utan.

Varför föreningsutveckling?
Föreningsutveckling är en möjlighet för både dig, andra medlemmar och din förening/organisation att växa livskraftigt och hållbart. Det är viktigt att driva föreningsarbetet framåt och anpassa det efter dagens förutsättningar.

Genom att erbjuda nya sätt att mötas och inspireras bjuder vi våra samverkande föreningar och organisationer på ett välsmakande utbud av lärorika kurser, spännande föreläsningar, intressanta samtal och mycket goda tips.

Ta chansen och passa på. Ställ frågorna som behöver ställas. Vilka är era utmaningar? Hur kan ni lösa dem? Hur har andra gjort?

Ta del av utbudet inom föreningsutveckling här >>
När du följer länken så ser du SV Gotlands aktuella utbud inom föreningsutveckling.

Utbudet förändras allteftersom nya spännande saker sker, så gör det till en vana att titta in här då och då.

Ett arv väl värt att förvalta
Gotland har ett starkt föreningsliv. Utan alla våra föreningar skulle Gotland inte vara vad det är i dag. Det har genom generationer genomförts ett fantastiskt föreningsarbete med ett stort engagemang.

Och du, tveka inte att höra av dig om det finns andra önskemål i din förening.
Vi finns här och hjälper gärna till.

 

Tips! Ladda ner "Metoder för bättre digitala möten" till er förening >> 

imagebee5l.png