Dansstudion Kungsbacka

Dansstudion är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet på Energigatan 9 i Kungsbacka. Vi är en nystartad studio som vill erbjuda ett brett utbud av kultur som möter efterfrågan hos er som bor i närheten. Om du har önskemål på kurser eller är ett kompisgäng som skulle vilja använda lokalen - tveka inte att kontakta oss!

Versamhetsutvecklare Catherine Ungberg
catherine.ungberg@sv.se
0340-599161


Kurser

Under hösten 2021 satsar vi på ett antal nya koncept inom hiphop samt jazz och contemporary. Utöver dansen så erbjuder vi också kurser i yoga, meditation, ukulele och yinyoga. Du kan söka efter kurserna på sv.se/halland


Måndagar

Linedance grundkurs, klockan 11.00

Linedance grundkurs, klockan 12.30

Linedance fortsättning, klockan 14.00

 

Tisdagar

Röst, balans och dans, klockan 14.30 (endast digital)

 

 


 

Våra dansledare

Välkommen Linnéa Jansson! 


Hon är en glad person som brinner för dans. Tycker om att få dela med sig av sin passion och få sina elever att känna dansglädje. Linnéa håller kurser i jazz och contemporary. 

 

 

 

 

Tobias Herbertzon håller troget kurser i Linedance och även ukulele. Hans motto är "man lär sig bättre när man har roligt!"

Han ser till att du får skratta och alla vet att ett gott skratt förlänger livet.
Tillsammans med deltagarna sjungs allsång, dansas Linedance och spelas ukulele mm.
Efteråt lämnar alla med ett leende på läpparna och en god känsla i magen.      

 

 

Django Taikum, välkommen! 
Han är medlem och del-grundare i gruppen Style Warriors crew som grundades år 1997 i Göteborg. Han brinner för dansen och hiphop-kulturen, och har som motto att sprida vidare sina kunskaper om dans och historia, samt personliga erfarenheter till nästkommande generationer.

Medverkar i kommande uppsättning av klassikern ”Carmen” och har nyligen medverkat i andra föreställningar.

 

Jenny Larsson har en kandidatexamen i danspedagogik ifrån Danshögskolan-Stockholm och en master i dans ifrån University of Wisconsin-Milwaukee. Hon är också certifierad i Dans för Parkinson.

Förutom att undervisa i röst, balans och rörelse hos Studieförbundet Vuxenskolan, undervisar Jenny på Balettakademien i Göteborg. Hon är också verksam danskonstnär och skapar dansverk, kortfilm, dokumentärfilm, samt driver konstnärsresidens och communityprojekt både i USA och i Sverige.