Dansstudion

Vi har fyra dansstudios i Halland och i dem kan du antingen gå en kurs eller träna med din egna dansgrupp.  Våra lokaler finns i Varberg, Halmstad, Falkenberg och Kungsbacka. För mer info om våra dansstudios se nedan.

Dansstudion Varberg

Höstens danskurser finns nu på hemsidan! Länk här.


Vi finns på Borgmästaregatan 2 i Varberg med två nyrenoverade danslokaler. I vår studio vill vi förmedla dans i olika genrer och former till barn, ungdomar och vuxna. I Dansstudion får du möjlighet att utvecklas i din dans och att träffa dansintresserade kompisar.


Då vi i Dansstudion vill sprida vår dans ute på olika scener, gator och torg liksom den traditionella dansscenen kommer du som dansare hos oss att få träning i att uppträda. Dansstudion är en plats för spännande möten och kreativa samarbeten.


Varje termin har vi en stor avslutningsföreställning som alla dansdeltagare medverkar på.


Kontakt:

Catherine Ungberg

Telefon: 0340 - 59 91 61

E-post: catherine.ungberg@sv.se


Dansstudion Halmstad

Här kan du och din grupp utveckla er dans individuellt och tillsammans. Vi erbjuder också danskurser genom vårt kursprogram.


Är du eller din grupp inskriven hos oss så har du även möjlighet att gå på workshops där dansledare från andra städer kommer och lär ut. Dansstudion kan också erbjuda ställen och platser att uppträda på, såsom olika festivaler i Halmstad eller i andra städer. Hos oss kan du också skapa ett eget arrangemang med t ex en danstävling, workshop eller läger.

Vi ha också en liten musikstudio för att göra egen musik.


Kontakt:

Kastriot "Kalle" Morina

Telefon: 0735 - 808089

E-post: kastriot.morina@sv.se

Dansstudion Falkenberg

Vi finns på Möllegatan 11 i Falkenberg. En danslokal som är ljus och fräsch med långa spegelväggar och bra parkettgolv.


I vår studio vill vi förmedla dans i olika genrer och former till barn, ungdomar och vuxna. I Dansstudion får du möjlighet att utvecklas i din dans och att träffa dansintresserade kompisar.

Dansstudion är en plats för spännande möten och kreativa samarbeten.


Varmt välkomna!


Kontakt:

Frida Möller

Telefon: 0346-732124

E-post: frida.moller@sv.se

Dansstudion Kungsbacka

Vi finns på Energigatan 9 i Kungsbacka. Vi är en nystartad studio som vill erbjuda ett brett utbud av kultur som möter efterfrågan hos er som bor i närheten. Om du har önskemål på kurser eller är ett kompisgäng som skulle vilja använda lokalen - tveka inte att kontakta oss!


Kontakt:

Cecilia Alm

Telefon: 0300 - 68 47 81

E-post: cecilia.alm@sv.se