Tillbaka

Vi är ett Great Place to Work

SV Halland är sedan ett tag tillbaka ett certifierat Great Place to Work. Vilket innebär att vi strategiskt arbetar med förbättringar och utveckling av vår arbetsplats enligt Great Place to Works metodik. 

Vårt arbete får uppmärksamhet inom övriga avdelningar inom SV. Häromdagen var vår chef Joachim uppe i Stockholm och berättade om vårt jobb för ett gäng kvalitetssamordnare från SVs avdelningar. Efteråt frågade Kent, kvalitetssamordnare i Stockholm, publiken om vilka som skulle vilja jobba på SV Halland? Ni ser själva resultatet på bilden. Vi kan nog bilda en avdelning till i Halland...  :-D

Great Place to Work

Great Place to Work® hjälper organisationer inom alla branscher och av alla storlekar att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur. De som av sina egna medarbetare rankas allra högst i våra medarbetarundersökningar lyfts fram på våra listor över de bästa arbetsplatserna, och erhåller vår kvalitetsutmärkelse Sveriges Bästa Arbetsplatser. Utöver detta driver vi även en omfattande internationell Learn & Share-verksamhet.

Great Place to Works webbplats