Projektet Kompetensutveckling i Sapmi samisk mat

WEBBINARIER : Projektet  Kompetensutveckling i Sapmi samisk matProjektet Kompetensutveckling i Sapmi samisk mat erbjuder nu en mängd webbinarier på temat samisk mat.  Välkommen att delta! Du anmäler dig till de webbinarier du vill delta på nedan.

EU-logo-jordbruksfonden-farg.jpg

 

 

 

Visa filter

Filtrera

Ämne Ort Startdatum Dag & tid Tillfällen Pris
Anita Ponga berättar om sin senaste bok” biebmu ja dalkkas” OrtDistans Startdatum2020-11-27 Fre 10:00-11:00 1 0 kr Läs mer och anmäl
Hur man använder storytelling för produkter, upplevelser inom matturism OrtDistans Startdatum2020-11-19 Tor 10:00-11:30 1 0 kr Läs mer och anmäl
Hur påverkar polstjärnan slakten, slakt av renens huvud samt hur man styckar OrtDistans Startdatum2020-11-23 Mån 10:00-11:00 1 0 kr Läs mer och anmäl
Matkulturer i Sápmi mellan 600 till 1900 efter vår tideräkning , utifrån ett arkeologiskt perspektiv OrtDistans Startdatum2020-12-11 Fre 10:00-11:00 1 0 kr Läs mer och anmäl
Matvärderingar och måltidsupplevelser: Kommersiella möjligheter med regionala matkulturarv OrtDistans Startdatum2020-11-05 Tor 10:00-11:00 1 0 kr Läs mer och anmäl
Nytänkande i det samiska köket OrtDistans Startdatum2020-12-07 Mån 10:00-11:00 1 0 kr Läs mer och anmäl
Renens inälvor, termer på samiska/svenska OrtDistans Startdatum2020-11-16 Mån 10:00-11:30 1 0 kr Läs mer och anmäl
Vad kan man använda våra vanligaste växter till? OrtDistans Startdatum2020-12-01 Tis 10:00-11:00 1 0 kr Läs mer och anmäl

Här finns det 9 arrangemang fördelade på 2 sidor.