SV Jämtlands län

Hitta ditt lokala kontor:

Kommande evenemang och kurser

Välkommen till Studieförbundet Vuxenskolan Jämtlands län

Vi möjliggör folkbildning för dig, din grupp eller din förening!


Tillsammans med våra cirkelledare, deltagare och föreningar skapar vi mötesplatser där det gememsamma lärandet är i fokus. Hos oss hittar du olika aktiviteter såsom studiecirklar, kurser, kulturarrangemang och föreläsningar, utformade för att tillgodose dina intressen och behov.


Vi tror på att människor utvecklas genom kunskap, engagemang och gemenskap. Här är alla välkomna oavsett tidigare utbildning, bakgrund eller erfarenhet. Vi vill hjälpa dig att forma din egen bildningsresa!


Vi har fått en ny hemsida!

Ovan kan du se de kurser och evenemang som är öppna att anmäla sig till.

I menyerna högre upp på sidan finns mer information för dig som vill starta studiecirkel, bli cirkelledare eller utveckla din förening.


Välkommen du också!

063-12 34 00 jamtlandslan@sv.se

Aktuellt

Nya sv.se är här!

Vi är glada att presentera vår nya webbplats.

Träffa släktforskarna i Hedeviken

Vad händer egentligen ute i byarna? Jo, mycket mer än många tror!

De drabbas när studieförbunden skär ner

I september 2023 aviserade regeringen en neddragning av studieförbundens statsbidrag med en tredjedel. Nedskärningen får stora konsekvenser för studieförbundens möjlighet att bedriva folkbildning i hela landet.

#studieförbundensamlarsverige

Du kanske undrar vad vi menar när vi säger att "Studieförbunden samlar Sverige." Låt oss vara tydliga: Det handlar om att förena kunskap och gemenskap över hela landet, inklusive landsbygderna där folkbildningen behövs som mest.