studio11 - Aneby

studio11 är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpings län.  Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och träffa andra med samma intresse. Det är aldrig för sent att börja dansa! ALLA KAN DANSA PUNKT

 


 

På gång på studio11 Aneby 

 

Vi önskar Ebba Siöland välkommen som ny ledare hos oss. Ebba kommer bland annat att leda våra barn och ungdomsgrupper samt yoga. 

Ebba Siöland är utbildad i dans och musikal vid Intitute of Arts i Barcelona och Balettakademin i Stockholm. Förutom att vara danslärare i balett, jazz, modernt och Street har hon varit danscoach och koreograf för konståkare, koreograferat Sveamateas uppsättning av Grease och ett flertal dansnummer för olika föreställningar. Hon har också arbetat som dansare och showartist utomlands.

I Aneby erbjuder vi dans för alla åldrar från barndans när man fyllt 3 år, afro, danspuls och Mi fiesta  - till seniordans där alla seniorer är varmt välkomna. Alla nivåer anpassas utifrån gruppens nivå och önskemål, och det finns flera stilar och grupper att välja på. 

Att dansa är ett bra sätt för barn att utveckla sin motorik, rytmik och kreativitet och barnen lär sig dansens grunder genom lek och enklare koreografier. I dansen lär du dig nya rörelser, balansen förbättras och koordinationen utmanas. Och så blir man glad av att dansa!
Vårt motto är  - Alla kan dansa! Så vi önskar båda gamla och nya deltagare varmt välkommen till våra dansgrupper i Aneby.


 

Kontakta oss som jobbar med dansverksamheten i Aneby

Anett Olsen

anett.olsen@sv.se