studio11 - Eksjö

studio11 är Studieförbundet Vuxenskolans dansverksamhet i Jönköpings län.  Vi vill välkomna alla att dansa! Ung som gammal, tjej som kille, med eller utan förkunskaper. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i din dans och träffa andra med samma intresse. Det är aldrig för sent att börja dansa! ALLA KAN DANSA PUNKT


På gång på studio11 i Eksjö

Vi blir studio11

Våren 2019 gick SV´s dansverksamhet in i konceptet studio11! I och med detta kan vi erbjuda ännu mer dans för ännu fler barn, unga och vuxna i Eksjö! Vi har nu i vår nya kurser i Eksjö, Mariannelund, Hult, Bellö och Värne. Och vi har en ny dansledare som heter Ebba som är utbildad på balettakademin och på dansskola i Barcelona! 

 

Dansuppvisning

Den 18 maj blir det återigen dansuppvisning i Olsbergs Arena. Våra grupper dansar tillsammans med alla andra dansintresserade i Eksjö kommun!

 

Hitta till oss

För vår dansverksamhet hyr vi in oss i olika salar runt om i kommunen, och vi har en egen danssal i Eksjö (Kaserngatan 12). Adressen till danssal för kurser runt om i kommunen står på kallelsen ni får inför kursstart. Vårt kontor ligger på Kaserngatan 24 och hit är man välkommen om man har frågor! 

 


Kontakta oss som jobbar med dansverksamheten i Eksjö

     

Cecilia Liljeblad
Verksamhetsutvecklare

cecilia.liljeblad@sv.se